Imam 2 flesha,od 2 gb i 16 gb,sistem je Win 7,32, Ultimate.E sad problem je sto kad bilo sta sto je u folderu prebacim na njih to dobije extenziju exe i velicinu 330kb????Prvo sam pomislio da sam fasovao neku zivuljku,uradim sken sa Avastom,nista,sa Malwarebytes,nista.Zatim formatiram oba flesha,kopiram ponovo sa harda te foldere i opet isto,exe pa exe.Fora je da kada kliknem na njega otvori mi prozor gde sve ima svoju velicinu kako treba.Iskopiram nazad na hard bez foldera i sve je ok.Zasto se to desava? Mora da je neka zivuljka.Da je crko flesh drukcije bi se ponasao.Ali oba da crknu od jednom,malo verovatno.Uradio sam i kvik sken Win-a,nista nije nasao niti na hardu imam slicnih exe gluposti. Neka ideja? Hvala unapred.
juche sam chistio flash sa virusom koji foldere pravi sistemskim, nevidljim, kada obrishesh virus, .exe njegov. Posle sadrzaj tih foldera prepakujem sa Total Commander, poshto mi on vidi sve.
Mrtvi Avast ne zna da nadje prosečne viruse a kamoli neke teže, povrh toga još prijavljuje gomilu false positive-a. Menjaj AV pod hitno na ESET 4 ili Kaspersky... __________________ Scourge of PCBerza
a i taj Eset je pouzdan u pm. Video sam jedan rachunar sa Esetom, gde mu je virus iskljuchio zashtitu. U TaskMan procesima samo ostaci od Eseta, par nekih Eset procesa. Avira ga detektovala bez problema. A i Nortona sam video da je pustio viruse, komp radi dok Norton cuti. Avira free, i dalje na kompu, pre sam bolovao da imam Premium verziju al ne mogu da trazim kljucheve. Dovoljna je besplatna verzija, i ponekad Malwarebytes, nedaj boze Trojan Remover...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.