Solytr*n...stvarno su extra ljudi u servisu i fer i korektni pa mi jos dve 640GB zamenili za dve 750-ice
za one koji se ne secaju problema pucao mi je raid 1 rezim na 2*640GB samsung F1 16MB a sad sam dobio 2*750GB samsung F1 32MB i radi za sada extra(malo brze od 640-ica ipak ima duplo vise kes-a)...i ove 750-ice su extramno tihe a i hladne(ispod 30C hladjene 12cm) sto mi je jako bitno bilo jer su 640-ice takve bile...
jos jednom sve pohlale za ekipu iz solytr*n-ate se nadam da necu vise imati problema da ne ureknem
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
P.S. Počeo sam i ja da spamujem, dosta je bilo za danas
Edit: Upravo razmišljam i mislim da sam malo pogrešio oko ovog foruma. Znaš kad bih mogli ovako da se opustimo i zezamo na nekom drugom forumu? Nikad. Shvatio sam zašto je ovaj forum drugačiji, admini imaju i prava što ne menjaju sistem. Mada, i dalje stojim za to da forum treba da se sredi, u smislu da se updatuje i da se doda par moderatora, čisto da bi postojao neki red. Naravno, treba postojati i granica zezanja, inače, pretvori se i ovo mesto u Caffe forum
:: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647497. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.