Znaci uzeo sam ujaku novu plocu i dogadja se zanimljiva stvar, racunar se sam gasi dok mu je prikacen i hdd i cdrom u isto vreme, kad iskljucim cd rom komp radi. Ploca ima samo jedan ide connector pa tako sa jednim ide kablom povzujem hard i cdrom. Molim za sto brzu pomoc, menjao sam i ono master slave sa dzamperom al se i dalje gasi. ?????HELP?????
dobra iz outleta, gasi se u svakom slucaju zamenicu sutra za drugu samo ne znam jel iko nekad uzimao iz outleta robu, jel nesto moze da radi kako treba??
:: Znaci uzeo sam ujaku novu plocu i dogadja se zanimljiva stvar, racunar se sam gasi dok mu je prikacen i hdd i cdrom u isto vreme, kad iskljucim cd rom komp radi :: Ploca ima samo jedan ide connector pa tako sa jednim ide kablom povzujem hard i cdrom :: Molim za sto brzu pomoc, menjao sam i ono master slave sa dzamperom al se i dalje gasi :: ?????HELP???? :: :: 1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=7MKh8SaR-B :: http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jp ::
Da čovek nije u potpisu naveo šta ima od komponenti u svojoj aždaji od mašine, a među njima je i napajanje, pa da razumem. Ovako, nije mi jasno zašto ne čitate pažljivije i ono ispod teksta. Nije isključeno da zeza i napajanje, ali taj mini `đerdap` od Korsejra, čisto sumnam da je u pitanju.
ROflkpter, ujakovo napajanje je frontier 400w. Al nema u konfiguraciji sad ni graficke posto je na ploci integrusa ne znam da li je napajanje problem, da ponovim uzeli smo danas plocu iz outleta u winwinu, ocigledno je da je ploca fail...
:: Da si ti čitao malo bolje video bi da operiše na konfiguraciji od ujaka :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: Da čovek nije u potpisu naveo šta ima od komponenti u svojoj aždaji od mašine, a među njima je i napajanje, pa da razumem. Ovako, nije mi jasno zašto ne čitate pažljivije i ono ispod teksta. Nije isključeno da zeza i napajanje, ali taj mini `đerdap` od Korsejra, čisto sumnam da je u pitanju :: :: :: Phenom II X3 720BE (X4 B20 @ 3GHz :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
E, kamo lepe sreće da treniram za tako nešto. Nažalost, atletika je u pitanju (srednje pruge). Dobro sam preživeo poslednja dva treninga po ovoj vrućinčini. Nije ni čudo što mi je koncentacija na niskom nivou.
:: :: ....`da ponovim uzeli smo danas plocu iz outleta u winwinu, ocigledno je da je ploca fail`.. :: :: da li si slucajno video da na kraju opisa ploce u outletu stoji i rec `servis`.Mozda je to resenje problema.
I ja mislim da je do napajanja 94%,a ovih 6 neka idu na limcic od back panela:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Za ostalih 6 nisam siguran sta moze biti :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.