Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Dvd rezac, pitanje
STRANA 1 OD 1
stcomp Dvd rezac, pitanje 24.05.2010. 18:35 T27027

status: user
broj poruka: 149
Treba mi rezac koji dok cita svetli zelena dioda a dok reze svetli crvena ili narandzasta, naravno nov da se kupi ako ih jos uvek bilo ko takve pravi. Ne interesuje me koliko ce traje, samo dajte proizvodjaca i oznaku. I ne pitajte me zasto. Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 24.05.2010. 18:48 #216517

broj poruka: 12057

Zadnji DVD rezač koji sam ja video odvojenim read/burn lampicama je Pioneer DVR-107.

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DVR-107D/index.html

I to koliko se sećam bile su obe zelene, ali nije problem promeniti boju led diode...
MACHINE Re: Re: 24.05.2010. 19:03 #216525

broj poruka: 5710
Ispravka :) DVR-107 ima samo jedan LED (gde vidis 2?), green. Kad cita blinka, kad reze svetli. Eto ga jos uvek u mojoj masini. To sto on trazi sam poslednji put video na LG CDRW koji je imao zelenu i crvenu odvojeno. A poslednji DVD rezac, koji takodje imam, je LiteOn (Sony DRU-700A) tj. DW-pandan ili SOHO kod LiteOn (mrzi me da jurim oznake), koji ima jednu LED koja kad cita bde zelena a kad reze bude crvena. Jedino polovno da potrazis neki Sony iz te serije pa da uradis crossflashing i `otkljucas` boje

D E M I G O D

::
:: Zadnji DVD rezač koji sam ja video odvojenim read/burn lampicama je Pioneer DVR-107
:: http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DVR-107D/index.htm
:: I to koliko se sećam bile su obe zelene, ali nije problem promeniti boju led diode..
raic Egzotično 24.05.2010. 19:27 #216540

broj poruka: 9006
I ja sam to video zadnji put prilično davno na valjda nekom liteonu, jebemliga. Nisam sigurno u skorije vreme.

Opcija dva ti je da nabaviš stonu lampu sa crvenom sijalicom, staviš je na kućište i upališ kad god kreneš nešto da režeš, garantujem uočljivost a i ko zna, možda komšije pomisle da si štogod priveo

Aj leba ti reci nam šta će ti to, izgoresmo od radoznalosti.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Equinoxe Re: Re: Re: 24.05.2010. 19:41 #216548

broj poruka: 12057

Ma whatever, zadnji koji je imao indikaciju na dva mesta.....za te dve operacije..čekaj ima busy, i ova dva otvora, o čemu se tu radi, nisam ga dugo video...?

Nego zar to nije imao i neki Teac x40E ?

:: Ispravka :) DVR-107 ima samo jedan LED (gde vidis 2?), green. Kad cita blinka, kad reze svetli. Eto ga jos uvek u mojoj masini. To sto on trazi sam poslednji put video na LG CDRW koji je imao zelenu i crvenu odvojeno. A poslednji DVD rezac, koji takodje imam, je LiteOn (Sony DRU-700A) tj. DW-pandan ili SOHO kod LiteOn (mrzi me da jurim oznake), koji ima jednu LED koja kad cita bde zelena a kad reze bude crvena. Jedino polovno da potrazis neki Sony iz te serije pa da uradis crossflashing i `otkljucas` boj
:: D E M I G O D
:: ::
:: :: Zadnji DVD rezač koji sam ja video odvojenim read/burn lampicama je Pioneer DVR-107
:: :: http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DVR-107D/index.htm
:: :: I to koliko se sećam bile su obe zelene, ali nije problem promeniti boju led diode..
MACHINE Re: Re: Re: Re: 24.05.2010. 20:22 #216566

broj poruka: 5710
Otvori su toboze za hladjenje, perforirani su...a i nazad kao ima u krugu isecke, koliko se secam DVR-105 i ne NEC 4-8x imali su i ventilator :)

D E M I G O D

:: Ma whatever, zadnji koji je imao indikaciju na dva mesta.....za te dve operacije..čekaj ima busy, i ova dva otvora, o čemu se tu radi, nisam ga dugo video...
:: Nego zar to nije imao i neki Teac x40E
:: :: Ispravka :) DVR-107 ima samo jedan LED (gde vidis 2?), green. Kad cita blinka, kad reze svetli. Eto ga jos uvek u mojoj masini. To sto on trazi sam poslednji put video na LG CDRW koji je imao zelenu i crvenu odvojeno. A poslednji DVD rezac, koji takodje imam, je LiteOn (Sony DRU-700A) tj. DW-pandan ili SOHO kod LiteOn (mrzi me da jurim oznake), koji ima jednu LED koja kad cita bde zelena a kad reze bude crvena. Jedino polovno da potrazis neki Sony iz te serije pa da uradis crossflashing i `otkljucas` boj
:: :: D E M I G O D
:: :: ::
:: :: :: Zadnji DVD rezač koji sam ja video odvojenim read/burn lampicama je Pioneer DVR-107
:: :: :: http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DVR-107D/index.htm
:: :: :: I to koliko se sećam bile su obe zelene, ali nije problem promeniti boju led diode..
stcomp re 24.05.2010. 21:07 #216577

broj poruka: 149
Pa kad ti budes imao osmogodisnjaka koji s...e pola zvona diskova sa drugarom , zato sto je drugar rekao da ne blinka lampica zelena dok reze, znaces sta ce ti. Znaci nema nista novo, steta, svejedno hvala na trudu. Pozz momci

MaliAbner Re: Re: Re: Re: Re: 25.05.2010. 09:04 #216706

broj poruka: 7769
A te rupice na prednjoj maski su umesto za hladjenje vise sluzile za skupljanje prasine...
Kako su me samo nervirale, evo moj stari LiteON koji je i dalje u zivotu (i posle 5 godina) ima potenciomer za sluske i to radi ali strasno sakuplja prasinu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Otvori su toboze za hladjenje, perforirani su...a i nazad kao ima u krugu isecke, koliko se secam DVR-105 i ne NEC 4-8x imali su i ventilator :
:: D E M I G O D
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs