Hoću da kupim eksterni hard i to malo većeg kapaciteta (500 ili 1000 gb) a budžet kojim raspolažem je oko 100eura. Zanima me šta mislite koja je best buy kupovina i da li je 500gb dovoljno ili ne?
Nikad nije dovoljno. Samo je pitanje para ukupno i odnosa pare-kapacitet stvar o kojoj se razmatra, ali ga nikad nije dovoljno. Prave se hdd-ovi od 3TB, a ja već znam kako bi ih fino popunio... Ja imam lepo iskustvo sa transcendom, možda te razočaraju performanse u odnosu na desktop varijante diskova koji su redom brži ali i veći potrošači, ali stvarno rade posao.
ja sam uzeo wd 2.5 ` 320gb 32mb ,e sad taj transend ima kakvu takvu zastitu,ja kad bih ovaj moj ispustio samo bih mogao da ga bacim posle
inace placen je 6500 dinara,tad kad sam uzimo imao je od 500gb za 7800 dinara ne znam,nikad ne bih uzeo hard sa 8mb cache,ovaj moj pri kopiranju stoji zakucan na 31.7mb e sad nema nikakvu zastitu al dobro,to za mene nije bitno,vidi gore na benchu,ima ih jedno 6-7 na testu,novih naravno
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.