treba mi pci sata kontroler...slab je izbor...savet za kupovinu
STRANA 1 OD 1
savatije
treba mi pci sata kontroler...slab je izbor...savet za kupovinu
16.05.2010. 16:50
T26803
status: user broj poruka: 1121
a i od toga sto ima u komponentama ne znam sta valja....prporuka sta kupiti ili ako neko drzi besposleno u fijoci , nek se javi na p.m. terba mi za staru Abitovu plocu (IS 7) jer se vec danima mucim sa novim wd500 blue...hvala u napred
Re: treba mi pci sata kontroler...slab je izbor...savet za kupovinu
16.05.2010. 16:54
status: user broj poruka: 1081
imas mail
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: a i od toga sto ima u komponentama ne znam sta valja....prporuka sta kupiti ili ako neko drzi besposleno u fijoci , nek se javi na p.m. terba mi za staru Abitovu plocu (IS 7) jer se vec danima mucim sa novim wd500 blue...hvala u napre ::
dobio sam P.M ali ne znam jel ti stigao odgovor...PTTovci su cackali nesto ovih dana pa mi obrisase ceo inbox, a i slanje mi prijavljuje neku gresku...
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: :: dobio sam P.M ali ne znam jel ti stigao odgovor...PTTovci su cackali nesto ovih dana pa mi obrisase ceo inbox, a i slanje mi prijavljuje neku gresku.. :: ::
htedoh i ja da postavim isto pitanje, posto vidim da je slab izbor. E sad ovo sto sam ja gledao sve su SATA 1 kontorleri, ima li negde SATA II? Pitam za ortaka, posto ima budjavu plocu sa 2 SATA prikljucka.
na zalost, toga retko ima, skoro da i nema, ja sam imao kao sata2 SiliconImage, od Digitus-a, za PCIe, licno sam ga testirao, nije mogao da radi vise od 140
:: htedoh i ja da postavim isto pitanje, posto vidim da je slab izbor. E sad ovo sto sam ja gledao sve su SATA 1 kontorleri, ima li negde SATA II :: Pitam za ortaka, posto ima budjavu plocu sa 2 SATA prikljucka.
Gledao sam, sta moze godinu dana vojske(iako je bilo davno) da ucini da zaboravis delove :)) Mada me cudi da do sada nisu implementirali 66Mhz PCI 2.0 ili 2.1, osim na serverske ploce.
Nije frka nikakva ionako SATA II je opet teoretska brzina, al` u praksi....:)))) Mada ko `be brzinu, ionako ce mu sluziti za skladistenje.
:: Netachno, radi na 33 Mhz, a propusna mu je moc 133 Mbps. Pogledajte PCI recomandation :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.