Pozdrav forumasi, planiram da kupim HDD od 1TB uskoro.Moj budget je negde oko 75 eura,da znam nije mnogo ali ipak je kriza :P.Na umu trenutno imam Seagate Barracuda ST31000528AS (7200.12) i Samsung SpinPoint F1 HD103UJ.Ja preferiram Seagate ali mozda vi imate drugacija misljenje.Ako ipak smatrate da mi treba neki treci, dajte i neki link plz. `fala.
I JA SAM PONOSNI VLASNIK JEDNOG I POTVRDJUJEM SVE STO SI NAPISAO...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Ni jedan ni drugi, već Samsung SpinPoint F3 1 TB HD103SJ. Imam ga oko 4-5 meseca, extra HDD. Najbrži je od svih HDD-ova od 1 TB :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
ako ti ne treba za sistem dodaj jos oko 10e i uzmi 1.5TB samsung F2 neces pogresiti a ako je za sistem onda samsung 1TB F3
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Pozdrav forumasi :: planiram da kupim HDD od 1TB uskoro.Moj budget je negde oko 75 eura,da znam nije mnogo ali ipak je kriza :P.Na umu trenutno imam Seagate Barracuda ST31000528AS (7200.12) i Samsung SpinPoint F1 HD103UJ.Ja preferiram Seagate ali mozda vi imate drugacija misljenje.Ako ipak smatrate da mi treba neki treci, dajte i neki link plz :: `fala.
Samsung Spinpoint F3 1TB ako nameravas da i sistem drzis na njemu pa su ti bitne i performanse. Ako je samo za podatke imas i Hitachi varijantu, kao i WD Blue seriju.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Hvala na tako brzim odgovorima,pogledao sam i review za taj F3 samsung i uzecu ga.Ali prvo imam jos jedno pitanjce.Da li ja mogu da imam 2 OS (xp,7) na dva hdd-a?Trenutno imam WD 320GB (ne znam tacnu oznaku, ali je neki star,povezuje se na ATA133 :P).E sada, ako mogu imati 2 os-a na 2 hdd-a, da li ja mogu pristupati fajlovima XP-a dok sam na 7,i obrnuto.I takodje ako odlucim da reinstalliram jedan da li moram reinstallirati i drugi OS. `fala.
Sto se tice podataka znam da sa w7 mozes da vuces podatke sa HDD diska gde je instaliran XP. Licno sam to radio, a za obrnutu varijantu nisam siguran, ali ne vidim razlog zasto ne bi moglo
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Bez razmisljanja spinpoint F3, imao za 6900 u nova comp. Sto se tice dva sistema, iz xpa nisam mogao da pristupim fajovima iz win7, jedino ovako: otvoris total commander, ides na search, otkucas file koji ti se nalazi na toj particiji i kad ga nadjes, on ce ti otvori, i to je to. znaci, win7 mi je blokirao samo particiju na kojoj je instaliran. A kad hoces ponovo da instaliras sistem, neki put mi radi drugi da ga ne diram, a neki put prsnu zajedno, tu nisam provalio kako ide.
Ovu barracudu ti preporučujem jer je imam i odlična je za sistem. I ja sam se dvoumio oko tog Samsunga i Seagatea i na kraju uzeo Seagate, iz prostog razloga što se dosta ljudi žalilo na taj Samsung, a ja nisam od onih koji uživaju da reklamiraju uređaje. Ako si već odlučio, onda nek ti je sa srećom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.