Kad instaliram Windows.... harddisk non stop neshto vrti kada udje u Windows..stlano neshto radi... Kada sam mu radio CHDSK check disk .. kako..god.... Nalazio je greshke... Ja reko..ajde mozda.... nije uredu taj windows 7 .... (mada na mom kompu radi super i na drugim) .... i odluchim da stavim XP..medjutim isto se ponavlja... I skinem sa sajta Western Digitala za taj HDD WD .... program za proveru ispravnosti hard diska.. i kada stavim test..krene malo i odmah kaze FAIL da ima neki error bla bla bla... s`obzirom da se tako p0onasha u dva razlichita windowsa koji svima rade... I na dva razlichita testa je imao greshke...jel to znachi da HDD definitvno pocheo da riknjava ili moze da bude neshto drugo? Komp. ne zakucava... ne resetuje se..samo hard disk non stop neshto radi i komp je sporrr tugaaaa maltene ne moguce otvori ni prozor neki a ne neshto drugo... .. neda da se neshto instalira... onda iz chita mira kaze za neke fajlove da MISSING al kako missing samo shto sam instalirao.... win.. i tako dalje .... Pitanje je znachi...jel to HDD odlazi u zaborav ili je mozda neshto drugo? Hvala svima unapred!
prijatelju, ne vidim sta bi drugo moglo da bude ako si odradio sve testove za hard i ne prolazi, samo na njega sumnjas, ne vidim stvarno sta bi drugo moglo da bude u pitanju ako svi simptomi ukazuju na hard disk....?
::Kad instaliram Windows.... harddisk non stop neshto vrti kada udje u Windows..stlano neshto radi... Kada sam mu radio CHDSK check disk .. kako..god.... Nalazio je greshke... Ja reko..ajde mozda.... nije uredu taj windows 7 .... (mada na mom kompu radi super i na drugim) .... i odluchim da stavim XP..medjutim isto se ponavlja... I skinem sa sajta Western Digitala za taj HDD WD .... program za proveru ispravnosti hard diska.. i kada stavim test..krene malo i odmah kaze FAIL da ima neki error bla bla bla... s`obzirom da se tako p0onasha u dva razlichita windowsa koji svima rade... I na dva razlichita testa je imao greshke...jel to znachi da HDD definitvno pocheo da riknjava ili moze da bude neshto drugo? Komp. ne kucava...ne resetuje se..samo hard disk non stop neshto radi i komp je sporrr tugaaaa maltene ne moguce otvori ni prozor neki a ne neshto drugo... .. neda da se neshto instalira... onda iz chita mira kaze za neke fajlove da MISSING al kako missing samo shto sam instalirao.... win.. i tako dalje .... Pitanje je znachi...jel to HDD odlazi u zaborav ili je mozda neshto drugo? Hvala svima unapred!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.