Onaj koji ne otreses o patos, bacis sa terase, operse u ves masini, zgazis kolima..... :D salim se naravno... znam da transced ima kao neku seriju ali za 2.5 inca.. Uzmi lepo WD book imam ja od 320gb nikad problem... svi su ograniceni na USB 2.0 juri na Firewire ili 1GBlan mada ima ih i sa e-sata (nadam se )|
ma gde nije, pa nije neka starudija pa da rikne, nemoj da mi baksuziras salim se, ma prezadovoljan sam stvarno, Seagate je vodeci sto se tice eksternih hardova, samo su retki kod nas i ni malo jeftini.. @knele ovaj moj je 1TB FreeAgent lite i radi do jaja, preporucio bih ti njega, jer je najjeftiniji FreeAgent, ali obzirom da si rekao najbrzi, to je Extreme koji ima na sebi eSATA interfejs.
Imam kombinciju TT ion + Samsung F3 1 TB. Za sada sam sasvim zadovoljan. Nakacen je na eSATA tako da je brzina zadovoljavajuca. Za pouzdanost je jos rano govoriti...
ne isplati se, jel ti treba za kucnu upotrebu ili da ga nosis non stop sa sobom. ako ti treba neki mali compact, onda vidi ove male fensi sto su skupi ko djavo, ako ne
Kupis lepo F3 od 1tb i neku kutiju/fioku(kako se to vec zove) za njega sa prikljuccima za eSata-a i to je to :D
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.