Skinuo sam ISO fajl naime windows 7 extreme edition koji je 5.1 gb kako to srezati na dvd 4.7gb?Ili treba na neki DVD9?Gde se to moze naci?Probao sam narezati na DVD DL medjutim on podigne boot i sve vidim sta je na disku ali nece da pokrene instalaciju verovatno mora sve biti na jednom disku.
Kao prvo, mani se ti tih `ekstrim edišn` Prozorsa, koji su diskutabilni po stabilnosti. Mogli bi da rade savršeno, a mogli bi da ti naprave i gomilu sranja. Za tvoj slučaj nisam siguran, ali ja igre čiji su imidž fajlovi veći od 4,4GB podelim na dva dela pomoću programa HJ Split i delove režem na obične DVD-ove. Kad igru hoću da isntaliram, delove prebacim na hard, pa ih pomoću istog programa ponovo spojim u jedan .ISO fajl.
@Plamen, stvarno jbt, gde ima za 50din DL? Gde ima OMEGA u BG-u da se kupi? 70din je u Sapcu. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Ja sam pre nekoliko dana trazio po BG-u i najjeftinije sto sam...
07.04.2010. 21:41
status: user broj poruka: 10999
uspeo da nadjem je Maxell, 90 RSD (pakovanje od 10 kom). Verbatim je bio oko 100 RSD. Prodavnica u podzemnom prolazu ispred tunela (Dom omladine -> Kasina). Zatim sam popio pivo u Kasini (toceno!).Po ceni jednog DL-a.
Za tu prodavnicu znam, ali poslednji put kad sam pitao nisu imali maxell i verbatim je bio oko 150, ali bese to davno. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Ja sam imao problema sa dve zadnje ture Verbatima od kojih mi je od 10 komada pucalo cak 6 i od tada sam ih batalio, bila je to serija sertifikovana na 4x a rezana je na 2,4x i toliko skartova. Paradoks je da sam pre toga imao vise tura Verbatima sertifikovanih na 2,4x koje sam rezao na 8x i svi su prolazili verifikaciju bez problema. Sada sam probao sa Princo-m neka serija 4x budzet ili tako nesto i do sada od 20komada nisam bacio nijedan a cena je 60 dinara na malu kolicinu a na vise cak i manje inace uvoznik je V*rtikom pa koga zanima moze i da pogleda njihov cenovnik. Maxell odavno ne proizvodi diskove vec licencira tudje a Verbatima izgleda prave po podrumima i shupama...
Kad nije bilo Omega diskova, rezao sam na Princo 4x takodje, sasvim ok (naravno ovo je bio original) 64 din u Sapcu Jel ima negde Princo u BG-u, posto mi Nis ne znaci nista.
Edit: Da li je to original na buvljaku? ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Ma daj ne zezaj ko ce da kopira disk koji kosta 50 dinara.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kad nije bilo Omega diskova, rezao sam na Princo 4x takodje, sasvim ok (naravno ovo je bio original) 64 din u Sapc :: Jel ima negde Princo u BG-u, posto mi Nis ne znaci nista :: :: Edit: Da li je to original na buvljaku :: __________________________________________________________ :: Endless fields of sorrow... :: ::
Uf ja se secam kad je kostao 800 dinara :(( lopovi :D al sumnjam da ga ima negde za 50 dinara inace bi kupio sve :P ~ 100 dinara da valja, svuda je ta cena :P
Prolaz je kod doma omladine, sa druge strane mokranjceva muzicka, i treci izlaz je kod bivseg CoolTV kako se vec zvase, zaboravio sam. Tu se nalazi... ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
:: Kakve veze ima dom omladine i podzemni prolaz na zelenom vencu ispred tunela?? :: :: Gde je ta prodavnica preciznije :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Prodavnica u podzemnom prolazu ispred tunela (Dom omladine -> Kasina)
...znam da sam pre par dana kupio 6 komada po 150 e sad...
Ne go da pitam, gde ima da se kupe Blue Ray diskovi i posto su?
...nisam iz BGD zato pitam...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.