Trebaju mi neki jpeg-zi koje sam izbrisao pre par dana. OnTrack Easy Recovery mi ne detektuje nijedan drive, pa mi treba preporuka za dobar program za povracaj fajlova... __________________ Scourge of PCBerza
Probaj sa EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1...Meni je sa nekog raspalog Maxtora 40GB izvukao sve podatke, bukvalno do zadnjeg fajla.Samo podesi da pretrazuje RAW metodom i mislim da ce sve biti u redu, samo ce verovatno potrajati(u mom slucaju za 1 particiju cca 12GB oko 45min), ali vredelo je, jer sam mislio da neke slike sa tog harda vise necu videti. Topla preporuka u svakom slucaju za program i javi sta si uradio.
gresis,ni jedan fajl nije stavljen na hard od kad je greskom obrisana particija...tako da nista nije moglo biti prepisano preko necega...jednostavno neke fajlove nije nasao i mogao da ih vrati...ali od jedno 5 programa koji su koristeni za spasavanje podataka sa doticnog harda,samo ovaj je uspeo da povrati skoro sve...ostali nisu mogli NISTA da urade...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Tj... samo fajlovi preko kojih je nesto prepisano su bili nemoguci za povracaj.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: jedino fajlovi koji nisu bili u folderima nisu povraceni... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.