a kako mozes biti siguran da je do harda,ako ga nisi testirao? instaliraj hard disk sentinel,on ce ti reci da li postoje neki problemi sa hardom,testirace ti performanse harda...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Kupio sam hard od 1 tera u subotu i imam problem sledeci :: :: Prvo za instaliranje win7 mi je bilo potrebno 6 sat :: :: Pa sam instalirao vistu za 3 sata koju koristi :: :: U sustini hard radi ali sta god da instaliram od drajvera potraje 7-10 puta duze nego obicno :: :: Da li mogu to nekako da resim ako ne da ga reklamiram. :: :: Komponente su sledece : Ploca ASUS p5kc. procesor q9400, 4 gb mem., i hard je WD caviar G, sata3 720 ::
dal ti to nas `zaj...vas`,tu nesto debelo ne valja,mozda maticna ne radi dobro sa 1 tb hardovima,mozda novi bios resi problem,najbolje bi bio probati hard kod druga,pa vidi dal tamo radi dobro,ako jeste,skoro sigurno maticna,mada stvarno neznam,iako cini mi se da je ovo G(pretpostavljam Green Edition)ali nikako nebi trebao da instalacija W7 traje 6 sati(najvise 30 minuta)....
Pa sumnjivo mi je posto sam imao hard od 500gb sata2, WD 5200 i radilo je sve OK. Pa sad neznam A jel mozes da mi posaljes sajt odakle da skinem taj program?
nema na cemu. to je sasvim ok program za neke osnovne stvari...za ozbiljnije stvari ipak specijalizovane alatke sa hirens boot cd-a rade posao
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: :: Probao sam format iz xp-a, iz win 7, i iz viste zadnji put :: :: Promenio sam i kabal isto :: :: Hvala na savetima sad cu pokusati da instaliram prog za proveru harda koje mi je doca 80 poslao. Hvala doco8 ::
codeus , posleo ovog nosim sutra hard nazad da mi daju neki drugi. posto sam ga isto kao i ovaj tip kupio pre 6 dana a inace sve je isto. Mislim desavanja sa njim a i sam model.
codeus , posleo ovog nosim sutra hard nazad da mi daju neki drugi. posto sam ga isto kao i ovaj tip kupio pre 6 dana a inace sve je isto. Mislim desavanja sa njim a i sam model.
Danas sam zamenio hard za WD black 1T, doplatio sam oko 1100din. Radi savrseno win7 instalirao za 40 min. I sve radi normalno. MOLIM VAS AKO KUPUJETE HARD IZBEGAVAJTE WD GREEN 10EARS 1 TB. Pozdrav!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.