sto se iDE interfejsa tice, nekako sam zakljucio da su kvalitetniji nego SATA, da se ja pitam, uzeo bih Samsung, ako najdes, ako ne, ok su ASUS, Philips, Pioneer, i na kraju LiteON i LG..
Ja imam pioneer 111d koji sam fleshovao u 111L da bih mogao da crtam po diskovima.... i posle 5godina radi kao prvog dana.... Bash sam se iznenadio kad su ti ga predlozili, reko nije valjda da se josh prodaje...
Uzmi bre bilo koji.... pioneer, samsung, asus (ne znam da li asus i samo moduje pioneer-e)... Nije ni bitno, ako vec nisi vlasnik nekog video kluba :D..
Nisam siguran, ali mislim da sam ga uzeo sestri za mašinu. Malo, malo, pa neće da iščita neki disk koji moji Samsunzi hoće, iako sve režem sa 8x i vršim verifikaciju. Možda bi ti problemi sa čitanjem mogli da se reše flešovanjem poslednjeg firmvera, što nisam uradio, jer joj je mašina u NS-u, ali nisam uopšte oduševljen dotičnim modelom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.