E kao sto sam sinoc rekao da cu otvoriti ovu temu evo je ovo je bas iz razloga zajebancije i tudjih misljenja, i nemojte da se svadjate jebo vas pas bagro odvratna najgori ste od sve djece uuuuaaaaa....:) sala ofc, nije rasprava o cypress-fermi-ju i izvinite sto sam temu stavio u Uređaji za skladištenje podataka xaxaxaxaa nekako mi deluje da pripada ovom rodu :DD
i ja je volim(Michelle Rodriguez), ali kad bi pocheo da nabrajam koje sve su mi omiljene, onda ne bi bilo kraja. ali evo nekih Kristin Kreuk, Erica Durance, Laura Vandervoort, Lisa Kudrow, Katherine Heigl, Jessica Alba(naravno), Mirka Vasiljevic. ne mogu da se setim imam ih josh gomilu. dodacu josh kad se setim. poz :))))
Ja jos nisam video skladnije telo i lice. Covece ona kad izadje iz bazena i kad je vidis bosu (bez stikli) vidis da je to to i da ce se tesko naci bolje. Proporcije tela od stopala do pupka i od pupka do vrha glave vise nego idealne, jednostavno nije kratka, nije mrsava, nije debela, tam taman... nije neka glumica ali je pojava koja osvaja.
@Megan Fox Nju prvo kod auto limara da jos ispegla i ispolira one kratere na licu, jeste da ima lepe oci i to je to.
@Kate Beckinsale Ona definitivno mora da nosi neku stolicu za pecanje jer kad je u drustvu nesto visih izgleda kao kratkonogi HOOBIT. (slican misic je i evangelina lili, kad je vidis u kupacem kostimu kazes kakav pacovcic ali kad je namontiraju izgleda ko Piper)
Od tih dzepnih pakovanja jedino ona Lindsay Lohan ima sjajnu figuru mada mi se cini samo na stiklama i pirgava je ko prepelica, mozda i nije tako dobra na slikama ali se krece prilicno nako... Tomato Republic Of Serbia !!!
Inace po meni Kata ima kracane nozice pa deluje ko `Fiat 500 Abarth` tj. spusteni model... konkretno na prilozenom linku mozete primetiti kolike su joj stikle nabacili da bi figura delovala skladno. A na Warez-bb ima link ka klipu gde mozete videti foto seansu (snimanje) u pokretu, opet kazem nista posebno jeste ona u godnjih 10% zenske populacije ali nije ono da otpadne vilica.
Cak mislim da je ona koka iz treceg dela Underworld fransize bolja vampirusa nego Kata.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ajoj ne seri da se tako zove.Video sam je u van helsing-u a nisam znao kako se zove znaci to je Kat :: :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
Ona vampiruša iz trećeg dela bolje glumi vampiricu od Kate,ali da je lepša, nije.
The Way It`s Meant To Be Played
:: http://www.esquire.com/women/women-we-love/kate-beckinsale-pictures-1109#im :: :: Inace po meni Kata ima kracane nozice pa deluje ko `Fiat 500 Abarth` tj. spusteni model... konkretno na prilozenom linku mozete primetiti kolike su joj stikle nabacili da bi figura delovala skladno :: A na Warez-bb ima link ka klipu gde mozete videti foto seansu (snimanje) u pokretu, opet kazem nista posebno jeste ona u godnjih 10% zenske populacije ali nije ono da otpadne vilica :: :: Cak mislim da je ona koka iz treceg dela Underworld fransize bolja vampirusa nego Kata :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ajoj ne seri da se tako zove.Video sam je u van helsing-u a nisam znao kako se zove znaci to je Kat :: :: :: :: :: :: Rise above the pain master the crane :: :: :: ::
Ajde da si glasao za detektivku pa jos i da te razumem posto je stvarno prijatna za druzenje... ali gde ovog hemafrodita....
@Daum Ova gara je stvarno lepa uglavu sto bi rekla moja bivsa koleginica iz Tuzle, ali je telesno ko trupcic tj. nemao onu simetricnu S krivinu koju zena treba da ima... Inace film iz 2007 joj je strasan, pogotovu osveta onom siledziji, prosto ne mogu da poverujem da je neko smogao snage i volje da snimi ono sto vicina misli o siledzijama.
A Sarliza ja pravi secer... skoro da nema filma u kojem nije dobro odradila svoj posao, pogotovu onaj gde glumi Septembar, Oktobar ili koji vec mesec bese...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.