Zato sam i pitao, jer nema logike da hard od 15k ima isto 5.9 te me zbog toga i interesuje sta je to sto je dobilo vise od 5.9 Negde sam procitao da da bi CPU imao svih 7.9 trebace nekih 8 jezgara da ima :D
25TB/s će da ima 5.9. M$ kao i uvek ima neku ideju u ne odradi posao do kraja.
Predpostavljam da 5.9 znači, OS-u ne treba bolje da radi ko zmaj što se tiče disk sistema.....a što onda ostale idu do 7.x....ma dileje.
:: Zato sam i pitao, jer nema logike da hard od 15k ima isto 5.9 te me zbog toga i interesuje sta je to sto je dobilo vise od 5. :: Negde sam procitao da da bi CPU imao svih 7.9 trebace nekih 8 jezgara da ima : :: :: A Hard? 8GB/s? xD
Nije bas merodavan sistem ocenjivananja.Na primer ja sa nvidi-om gts250 imam istu ocenu kao drugar sa ati 3850 tj. 6.9.Da se primetiti da za hard disk na win7 nema vece ocene od 5.9.Ali za moj ssd dobijam ocenu 7.3.
LOL, heheh, da da, igre ce da rade extremno dobro, a za windows aero ti treba nvidia gtx295 i da dogradjeno ima 11.5gb memorije da moz windows da se ukljuchi :)))
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.