Re: HDD - Hitachi ili Seagate - koja je bolja marka
22.10.2006. 17:49
status: user broj poruka: 736
:: Da li neko moze da kaze koja je od ovih dveju marki bolja :: :: Postoji li jos neka bolja marka kod nas :: :: Teshko je reci.Licni afiniteti su u pitanju. Shto se mene tice WD je najbolji a kod nas ga ima svuda tako da njega preporucujem.
Ako je pomoć: jedan glas protiv Seagate-a. Ãisto subjektivan stav na ličnim negativnim iskustvima sa diskovima iz prošlosti. Možda je stav bajat, Seagate se dočepao Maxtor/Quantum firme, ima perpendikularni upis... ali i staro uvoparajuće ime. A taj Hitachi... veze nemam. Znam da ih često ima u Lap-top-ovima, ali ovako... ni za ni protiv.
se(r)gate je qpio jbng maxtora tako da pitanje je koje je sve nedostatke time u sebe inplementirao dok (k)itaci je japanska korporacija kojoj bih ja licno radje poverio da kupim hard
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.