Elem posle dosta lometanja,uzeh wd 320 gb ,radi fenomenalno kopira 32mb zakucano
nego imam jedan problem,kao sto to obicno biva,(ne moze nista da extra u potpunosti)
Kad god uradim safe remove(eject)kaze mi da ga nesto koristi,a/??A ja petsto puta proverio i sve pogasio,nemam blage veze
pa jel mogu nekako da proverim sta ga koristi,da ga vise ne cupam na divljaka,radim to oduvek i nista mi se nije sjebalo(al da ne rizikujem,imam poprilicno podataka na njemU)
Pazi meni isto tako napishe milion puta da ga neki program koristi i necjesh verovati ako si kopirao preko total commandera i ako ti je sluchajno ostao na externom disku a pritom si izashao iz total commandera ima da ti prijavi da ga neshto koristi. Znachi udjem u TC i samo stavim na obe partici je C i izadjem i on mi onda normalno uradi eject diska.
Svi mi prichaju da je jako bitno posebno kod diskova da ih uvek ali uvek izbacujesh sa Safe remove. E sad kako recimo da ga iskljuchim iz LCD TV koji koristim na usb portu kad on nema tuopciju da mi izbaci hard...
da vidis koji ti program/proces trenutno pristupa disku ili fajlu i time ga blokira (jer drzi `handle` na njemu) mozes upotrebiti program Unlocker, njime mozes i otkljucati `handlove`. Meni je XP bio potpuno neupotrebljiv bez ovog programcica... jedino ne radi na x64 (bar do sada), ali tamo mozes koristiti programcic `What is locking this` ili tako nest...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.