pretpostavljam da mislis na formatiranje Hard diska, odnosno hdd-a, klasican format, najklasicniji, start\run, kucas `diskmgmt.msc`pa preko konzole uradis format, a mozes i preko diska Hirens bootCD, pa Partition magic, nebitno..
Ma da HDD... Nego necu da instaliram novi win, zato pitam, inace bi ga formatirao kad pokrenem instalaciju. Pitam da bi ga bar prvi put odradio na full format da nije quick. Uglavnom mislio sam preko partition magica da odradim to... A sad cu da probam i iz win-a, sa Disk Management-om.
Probaj preko partition magica da formatiras ako hoces da sjebes hdd... slobodno... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ma da HDD... Nego necu da instaliram novi win, zato pitam, inace bi ga formatirao kad pokrenem instalaciju. Pitam da bi ga bar prvi put odradio na full format da nije quick. Uglavnom mislio sam preko partition magica da odradim to... A sad cu da probam i iz win-a, sa Disk Management-om :: :: ::
@Daum sto bre? Ja sam do sada formatirao i odvajao particije ne znam ni ja jedno 20 puta i nikada nisam imao problema, ali jedino sto koristim od Partition Magica je verzija 8.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.