pa znas kako, odlican je to hard, ali, obzirom da ima 16mb memorije, nije bas najbolji za sistem, u smislu, mucice se malo u toku rada, mislim, sljakace on dobro, ali ne bolje od 32mb, probaj da nadjes sa 32, ako ne uspes Hitachi, uzmi Samsung-a, ili WD, ali BLACK (probaj u amaze-u).
Bih ti Samsung EcoGreen F2 502HI 16MB cash 5400rpm ili koliko vidim pojavio se 503HI.Verujem da su isti samo je nova serija a iste specifikacije,hladan je i idealan za storage.Ako nadjes mozes i Samsung Spin Point F3 502HJ 16MB cash 7200rpm,strasno je brz i hladan ili neki Hitachi. Pozz
druze, zaebi te oglase, uzmi u radnji ko coek, sa regularnom garancijom, mirne glave si ipak, ja te stvari izbegavam da uzimam preko oglasa, sto je sigurno, sigurno..
prvo, hardovi se ne prodaju u vakuum kesama, nego u bulk pakovanju, ili sl., pa nije meso pa da se vakumira, a drugo, ja kad god sam kupio polovan hard, pa nek je star i 1 dan, uvek sam imao neki problem sa njim, uvek me strefio neki baksuz, i reko sam sebi, nikad vise, samo NOV! A otkud ti znas brate da njemu apsolutno nista ne fali, otkud znas da mozda liku nije usput ispao dok se vracao kuci, jos dok je bio u kesici, pa ga sad kao prodaje? dobro, malo karikiram, ali shvatas poentu...razmisli malo zasto bi decko prodavao nov hard, neotpakovan, za 2000dim manje, pa jos i sa garancijom, da ga je negde digo`, bio bi BEZ GARANCIJE..
jbg brate ako neces da rizikujes onda sedi kuci i igraj domine...
nisam mislio vakuum kesa vec ona antimagnet kesa u kojoj dolze hardovi..,a lik je uvezao hardove na veliko iz inostrantsva a neka su i kradeni mene to ne zanima sve dok je 30 posto jeftinije!!!
ok, vidim da si stavio uzde i zapeo za jedno pa jedno, oglas pa oglas, u zivotu ne bih nekome preporucio da kupi hard disk na taj nacin, navodno iz inostranstva, moze on da kaze da ih je uvezao iz Finske, kad nemaju garantni list, to sto ti mozda mislis da si napravio vrh kombinaciju i smatras da tako trebaju svi da rade, ne znaci da stvarno tako i treba da se radi...
::jbg brate ako neces da rizikujes onda sedi kuci i igraj domine...
Danas odem u Atom da kupim Hitachi 640 za 4500din. I dodjem tamo i oni mi kazu da nemaju. A zvao sam ih i rekli su da imaju. Stvarno neozbiljno. A vec 4 dana jurim po oglasima neki HDD sa garancijom i nista.
Izgleda da cu morati da kupim HDD od 500gb jer za 4500 nema da se nadje od 640gb. Ovaj model HDD Desktop Caviar Green 500GB 5400rpm, (NCQ) 32MB cache Serial ATA II-300 WD5000AADS.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.