Radio je normalno do skoro(skoro je nov) i odjednom se pojavio problem..Nemoze da se obrise nista sa njega ali je moglo da se prekopira(sa usb-a na hdd).Kad sam probao da obrisem nesto sa njega izbacio je `write-protected`,pa nesto kao>ukloni write-protected pa onda brisi ili tako nesto?E sad ja sam probao da ga formatiram i on je stigao skoro do kraja formatiranja i izbacio unable to complete.Sad mi pise kad ubacim USB Removable F: i nema kapacitet(zauzeto-prazno) i tek sad ne mogu nista da mu uradim.E da pise da je RAW a ne FAT ili FAT32 I NEPISE MI KINGSTON NEGO NESTO dt 110 II??. Probao sam sledece: 1.Formatirao...normalno - - ->nece 2.Start,run,cmd,format F: - - >nece 3.Start,run,regedit,HKEY_LoKAL_MACHINE.....CONTROL,Storagedevice i promenio write-protected na 0 - - - >nece 4.Uninstal driver - - ->nece Ne znam sta vise da radim????? AKO NEKO ZNA KAKO DA MI POMOGNE NEK MI NAPISE STA DA RADIM.bIO BIH VAM ZAHVALAN
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.