E ovako uzeo sam lap top asus p50 pro posto idem u afriku da radim i sad sam hteo da prebacim sve sa mog harda ali cvrc puce mi flash kad sam ga gurao i sad samo detektuje kao removable device ali nema prostora.pa sam hteo nekoga da zamolim ako ima kutiju ili veci flash da svrati do mene da to isprebacujemo posto idem u nedelju a nemam kesa za kutiju,bio bih puno zahvalan!!!
:: :: ja sam iz zarkova ili neko blize naselje da skoknem na brzAKA?POZZ :: :: :: Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2 :: MSI X38 Diamond Edition :: Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz :: Asus x1950XTX 512MB GDDR4 :: WD Black 640Gb 1AALS :: Chieftec 350w :: :: ::
ma bi ja druze ali sam sam dao drugaru masinu iz potpisa a uzeo asus 5pkc e4400...a na njoj nece da radi lan upalim ga u biosu lan i rom ali kao da je nema,updejtovao sam bios ali isto.....
Snimi sve na DVD/CD i tako prebaci... Ne verujem da ces imati vise 4-5GB da prebacis...
Tesko ces naci nekoga ko je voljan da se iscima da dodje do tebe u Zarkovo po ovom vremenu i da ti sve presnimi i da se opet klacka nazad... Jos sve to vreme mora i da vuklja svoj externi HDD sa sobom... Moraces da ti dodjes do nekoga ili da poneses HDD sa masine pa da se snadjes kad dodjes u Afriku...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.