POZ! Kao sto sam rekao u prosloj temi,win mi je zakucavao na tom hardu (wd green 1tb) na koji sekund s vremena na vreme bez pravila.Reinstalirao sam bio win i opet isto,tako da sam uzeo stari maxtor i u njega instal win, i sve radi kao podmazano,tako da sumnjam u kvar wd. Kojim programom bi najpouzdanije mogao da utvrdim da je disk ispravan?
mom komsiji to nije poslo od ruke zbog ploce ili harda,zato sam ja to uzeo od njega i radi 1tb kao zmaj a OS mi stoji na drugom hardu od 160gb WD.moze da bude da ploca i hard od 1tb se ne kapiraju najbolje i da zato pravi problem kada je OS na tako velikom hardu.
malo sam udavio ali bolje da napisem na koji sam ja problem nabasao!
posto imas WD-ov disk testiraj preko hiren`s-ovog cd-a imas WD-ov pregram za testiranje diska
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@V1AX@700rpm Asus M4A785TD-M EVO 2*2GB DDR3 Geil@1333Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Xaser III 640GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: POZ :: Kao sto sam rekao u prosloj temi,win mi je zakucavao na tom hardu (wd green 1tb) na koji sekund s vremena na vreme bez pravila.Reinstalirao sam bio win i opet isto,tako da sam uzeo stari maxtor i u njega instal win, i sve radi kao podmazano,tako da sumnjam u kvar wd :: Kojim programom bi najpouzdanije mogao da utvrdim da je disk ispravan?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.