A jel radi sada, posle svega, na drugim kompovima?
26.01.2010. 10:32
status: user broj poruka: 9425
Jel ti rade drugi USB uredjaji (flesevi, stampac, skener...) Pokusaj da ugasis komp, ukljucis SJ pozadi na plocu, upalis komp i vidi da li ce da ga onda Windows prepoznati. Ovo `ko da nisam ushtekao...` znaci da se ni motor ne pomera? To proveris tako sto SJ uzmes u ruku i osetis da li ima vibracija.
Jedino shta mislim da je problem je da plocha ne mozhe da vidi hard od 320giga koji je u SJ-u.
Probao sam ovo shto si mi rekao i dalje ne radi. Jednostavno se nishta ne deshava kad ga ukljuchim. Samo lampica na SJ zasija kad ushtekam usb na sekund i to je to.
Da nema neshto u biosu? Video sam da ima neke opcije USB 1.1 controler enable/disable usb 2.0 controler enable/disable...itd...
ma iskljuchio sam sad sve shto sam imao na usb i dalje ne radi. Ma radi mi na svim racunarima koje imam ovaj sam skoro neshto napakovao za radnju i tek sad neshto hteo da prebacim i provalim da ne radi.
:: jbg....probaj ga na nekom drugom kompu ako radi znaci tvoja masina ne moze da pogura struju koja mu je potrebna za pokretanje........pozz :: Terminato :: ::
SJ bi trebalo da ima Y usb kabl sa dva ušteka za usb, baš zato ako jedan ne daje dovoljno struje da drugi može da ga dopuni. Ako nije tako probaj da nađeš takav kabl pa ako i dalje neće... onda nije do količine struje koju ti daju usb portovi pa možeš da se baviš ostalim uzrocima. Opciono probaj da isključiš sve usb periferije i nakačiš samo hdd, kao i da probaš sve moguće portove i kombinacije...
Ako ga vidi stara Soltek KT266a mora da ba vidi i ta. Jesi li ti siguran da si sve lepo nakacio?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Jedino shta mislim da je problem je da plocha ne mozhe da vidi hard od 320giga koji je u SJ-u :: :: Probao sam ovo shto si mi rekao i dalje ne radi. Jednostavno se nishta ne deshava kad ga ukljuchim. Samo lampica na SJ zasija kad ushtekam usb na sekund i to je to :: :: Da nema neshto u biosu? Video sam da ima neke opcije USB 1.1 controler enable/disable usb 2.0 controler enable/disable...itd.. ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.