Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Store Jet 25p 320gb ne radi!
STRANA 1 OD 1
Kedi Store Jet 25p 320gb ne radi! 26.01.2010. 10:26 T24030

status: user
broj poruka: 319

Ploca je GA-7VA rev 2.0 cpu athlon 2400+ 512mb rama xp sp3

Svi usb su 2.0 i na svim racunarima do sada mi je radio i evo na ovom nishta.Kad ushtekam oba usb-a ko da nisam ni ushtekao nishta se ne deshava.

Da nije zato shto je hard 320gb? Ne znam shta je problem.

Jel imao neko problema ovakvih?

poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC A jel radi sada, posle svega, na drugim kompovima? 26.01.2010. 10:32 #183978

broj poruka: 9425
Jel ti rade drugi USB uredjaji (flesevi, stampac, skener...)
Pokusaj da ugasis komp, ukljucis SJ pozadi na plocu, upalis komp i vidi da li ce da ga onda Windows prepoznati.
Ovo `ko da nisam ushtekao...` znaci da se ni motor ne pomera? To proveris tako sto SJ uzmes u ruku i osetis da li ima vibracija.

Baby BM

Kedi da bre sve radi 26.01.2010. 10:40 #183979

Na usb imam prikachenu tastaturu,misha i wifi usb adapter.

Jok bre ni motor ne pomera. A radi na svim ostalim racunarima na kojima sam ga do sada koristio.
stevan07 najbolje djerdap da okacis na usb 26.01.2010. 10:45 #183982

broj poruka: 185
jbg....probaj ga na nekom drugom kompu ako radi znaci tvoja masina ne moze da pogura struju koja mu je potrebna za pokretanje........pozzz
Terminator

Kedi e pa sad 26.01.2010. 10:47 #183983

Jedino shta mislim da je problem je da plocha ne mozhe da vidi hard od 320giga koji je u SJ-u.

Probao sam ovo shto si mi rekao i dalje ne radi. Jednostavno se nishta ne deshava kad ga ukljuchim. Samo lampica na SJ zasija kad ushtekam usb na sekund i to je to.

Da nema neshto u biosu? Video sam da ima neke opcije USB 1.1 controler enable/disable usb 2.0 controler enable/disable...itd...
Kedi Re: najbolje djerdap da okacis na usb 26.01.2010. 10:49 #183985

ma iskljuchio sam sad sve shto sam imao na usb i dalje ne radi. Ma radi mi na svim racunarima koje imam ovaj sam skoro neshto napakovao za radnju i tek sad neshto hteo da prebacim i provalim da ne radi.

:: jbg....probaj ga na nekom drugom kompu ako radi znaci tvoja masina ne moze da pogura struju koja mu je potrebna za pokretanje........pozz
:: Terminato
::
drzacomp Y kabl 26.01.2010. 14:48 #184033

broj poruka: 359
SJ bi trebalo da ima Y usb kabl sa dva ušteka za usb, baš zato ako jedan ne daje dovoljno struje da drugi može da ga dopuni. Ako nije tako probaj da nađeš takav kabl pa ako i dalje neće... onda nije do količine struje koju ti daju usb portovi pa možeš da se baviš ostalim uzrocima. Opciono probaj da isključiš sve usb periferije i nakačiš samo hdd, kao i da probaš sve moguće portove i kombinacije...
Kedi kabal 26.01.2010. 17:10 #184064

Pa ja sam samo i probao sa Y kablom. I dalje ne radi. Nisam vishe ni probao. Ne radi i to je to.
MaliAbner Re: e pa sad 26.01.2010. 18:21 #184080

broj poruka: 7769
Ako ga vidi stara Soltek KT266a mora da ba vidi i ta.
Jesi li ti siguran da si sve lepo nakacio?

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Jedino shta mislim da je problem je da plocha ne mozhe da vidi hard od 320giga koji je u SJ-u
:: Probao sam ovo shto si mi rekao i dalje ne radi. Jednostavno se nishta ne deshava kad ga ukljuchim. Samo lampica na SJ zasija kad ushtekam usb na sekund i to je to
:: Da nema neshto u biosu? Video sam da ima neke opcije USB 1.1 controler enable/disable usb 2.0 controler enable/disable...itd..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs