Ako mi neko moze pomoci sa sledecom situacijom da ne bih lomio komponente bez razloga
Imao sam Pioneer dvr-212bk rezac, i posle 2 godine su poceli da pucaju diskovi, ja sam mislio kul dotrajao mladic, ali rekoh da probam kod drugara na kompu, sa drugim diskovima, drugim software-om za rezanje, novim firmware-om, ali nista nije pomoglo, pa ja resim ida kupim plextor 810sa i desila se ista stvar. Pa ako neko ima neku ideju sta to moze biti, bio bih zahvalan.
Koji software si koristio za rezanje? pitam cisto onako, nije toliko vazno, nego koju verziju Daemon-tools-a koristis i koji OS?? ja sam imao slican problem zbog daemon-a, starije verzije, skini poslednju verziju, instaliraj i restartuj komp, ostavi sve na default-u i iskljuci sve opcije iz advanced sekcije, pa javi.
Software je Nero 7 Express i Ashampoo 9 i imam obican XP. Najgore sto nisam nista novo instalirao i samo je prestalo da radi. Da li mozda imaju problema sa maticnom pa da probam nesto sa biosom Gigabyte GA-MA770-UD3
instaliraj ti neki anti virus i skeniraj, meni ovo smrdi na neki virus, ne vidim sta drugo..znaci uninstaliraj software za rezanje i obrisi sve vezano za isti iz registry-ja, skeniraj sa AV-om, pa ponovo reinstaliraj Ashampoo, RESTART, pa probaj, javi..
Sada sam samo iskljucio budjavi Kaspersky internet security 2010 i sa Nerom i Ashampoo narezao 3 diska bez ikakvih problema, cim sam ga ukljucio i sa iskljucenom opcijom za kontrolu aplikacija unistio mi je disk. Eeee zivote. Videcemo kako radi, hvala svima na pomoci.
pa i nije bas `zakon`, imajuci u vidu da su kvalitetni Plextor rezaci ubaceni samo u `eksterne` uredjaje(3 god. garancije), a interni su 3x skuplji od ostalih, sa 1-2 god garancije, nije bas best buy...a da ne pricam o cenama eksternih..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.