imam stapic od 8GB na kojem mi stoje backup programi i malopre ga ubo u komp kad ono sve izbrljano nema slova vec heroglifi! Reko zapatio sam virus, roknem ga na format i zavrsi on to, izvadim ga i ponovo ubodem prijavi da je nasao novi drajv i nista visi pojavi se drajv u MyComputeru (konkretno M:) i to je to! Flash-u se ne moze pristupiti u propertisu kaze da je kapacitet 0 bytes... ja bi reko da je odapaeo! Sta vi mislite, ste imali vakih problema?
Izgleda da je overio :), formatiraj ga ponovo pokusaj u NTFS/FAT32 ? I eventualno pokusaj da prebacis nesto na taj flash :). I eventualno ubaci u slotove pozadi na kucistu, mada ne verujem da ne moze da povuce dovoljno struje sa prednje strane :).
Desavalo se i meni sa takvim fleshom,samo od 2 GB... Format u FAT,izvadi iz kompa,pa ubodi ponovo, pa ponovo formatu u FAT32 i trebalo bi da radi kako treba,a ako jos zeza,formatiraj ga na drugom kompu i trebalo bi da pomogne... Open source software rules!!!
:: Desavalo se i meni sa takvim fleshom,samo od 2 GB.. :: Format u FAT,izvadi iz kompa,pa ubodi ponovo, pa ponovo formatu u FAT32 i trebalo bi da radi kako treba,a ako jos zeza,formatiraj ga na drugom kompu i trebalo bi da pomogne.. :: Open source software rules!!! :: ::
upravo sto ti je rasa rekao formatiraj ga u oba pa vidi koji radi, ako ne ja sam na mom zalemio onaj lem gde se spaja sa metalom koji ulazi u usb jer je bilo malo odlemljeno i islicne probleme je pravilo
:: upravo sto ti je rasa rekao formatiraj ga u oba pa vidi koji radi, ako ne ja sam na mom zalemio onaj lem gde se spaja sa metalom koji ulazi u usb jer je bilo malo odlemljeno i islicne probleme je pravil :: :: nego koja ti je to tema za vist :: :: Don`t drink and drive take joint and fly :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.