HD Tune je otkrio da imam 6321 preseljen los sektor i windows 7 me stalno opominje da uradim back up podataka jer je hdd pred otkazivanjem. Inace prijavljuje mi jos gresaka koje nisu toliko strasne. Da li ce mi u servisu priznati garanciju sobzirom da je hdd pred crkavanjem ili se moze spasiti?
Nazalost nemam iskustva sto se tice garancije hdd-a i sta obuhvata.Mislim da bi trebali da ti prihvate garanciju,jer je to ipak spada pod kvarom tj ne funkcionise kako treba.Nemoj da me drzis za rec.Sigurno ce ti se javiti neko sa svojim iskustvom u vezi toga.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Da li ce da mi prihvate reklamaciju posto mi je hdd od brata iz Krusevca pa da ne bude da ostane bez hdd nekoliko dana a da na kraju mu vrate isti :: :: ::
Samo ti njima lepo odnesi hdd i reci sta te muci, pritom dodaj da se butuje iz 6-tog puta i to je to... Ali za hard ces sacekati sigurno, e sad koliko to ne znam ja sam cekao oko mesec dana dok su poslali ovlascenom (servisu, uvozniku jebem li ga) Ali meni je riknO skroz pa sam ostao bez podataka...
svaki proizvodjac chigrastih velepamtila ima i svoj program za testiranje istih .. ove genericke boranije sa kojima si ti radio se ne priznaju kao merodavni ...
nemogu iz poslatih slika da provalim koju plocu imas ... ukoliko je Nvidia chipset .. a poznato je nekima da se seagate i nvidia nemirisu (seagate ima problema na nekim plocama) uninstaliraj Nvidia SW IDE drajver ..
Nosi HDD i dobices drugi, bez preterane filozofije. Kakvi toolovi i gluposti, pa nije tvoj posao da se cimas oko toga i da ga testiras... Doduse, vikend je :-) ali vec sutra pravac prodavnica i predaj to, za najvise mesec dana dobices drugi. Uz malo srece za dan dva.
Turbo Force-u se pojavio BSOD(ekran smrti), kad smo prebacili HDD u drugi komp, podaci su totalno nestali, nije prijavljivao ni particije. Ide u radnju na reklamaciju pa nek vade oci.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
Nadam se samo da ste izvukli sta ste trebali od podataka...
Seagate R.I.P.
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Turbo Force-u se pojavio BSOD(ekran smrti), kad smo prebacili HDD u drugi komp, podaci su totalno nestali, nije prijavljivao ni particije :: Ide u radnju na reklamaciju pa nek vade oci :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: Power Color HD 3850, 512, DDR3 :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAK :: ::
Srecom slike deteta narezane na disk dva dana pre crkavanja. Kao da je bio predosecaj Ove druge gluposti , Igre i Filmovi otisle u P.M. Zakljucak. Treba imati ovaj sentinel koji prati konstantno stanje HDD-a, i upozorava, kako bi se odreagovalo na vreme.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.