Srecna NOva 2010 godina. Pitanje je sledece posto imam kucni dvd sa USB prikljuckom isto tako i Sonijev mini HI FI,zanima me da li mogu ovi uredjaji da pustaju mp3 fajlove tj muziku sa externi HDD npr WD my passport od 259 gb ili Transcend 250GB StoreJet 25M. Probao sam sa svojim flash usb od 4 GB i radi. Zanima me da li moze i externi HDD tako da radi na ovim uredjajima da dzabe ne kupujem ako ne moze jer sam mislio da prebacim svu muziku na jedan hdd pa da je imam uvek uz sebe. Hvala unapred P.S. Izvinite sto nema P u naslovu tek sam ustao :)
Ne znam koliko je star tvoj dvd (koji je model), ali ja imam sonijev BD-player, koji mi u pocetku nije prepoznavao my WD passport od 500 GB, ali sam onda otisao na sonijev sajt, skinuo novi firmware, instalirao na njega i sljaka ko ludo, inace za ovaj moj plejer sony preporucuje WD passport od 320. Tako da ako imas mogucnost update firmware-a trebalo bi da radi, ako nemas, nisam siguran kako ti mogu pomoci...
imas u zvanicnom uputstvu na njihivom sajtu sledece:
`What happens when I plug in a USB HDD? • HDD is not supported as the large storage capacity makes navigation very diffi cult. Transfer the music fi les (mp3) and photos (jpg) into a USB fl ash drive.`
samo kazem ti morao sam da update-ujem firmware. Super stvar kod sonija sto sada u Bluray player-e stavlja isti softver sto koristi PS3 i vecina njih (kao i 90% ostalih proizvodjaca) imaju podrsku za internet konekciju (WiFi ili lan, zavisi od modela), pa mozes da uradis update ako ga samo konektujes na net ili skines firmware i stavis na usb... Tako da ustvari i ako nemas neku funkciju imaces vremenom ili postoje ljudi na forumima raznim koji objasnjavaju kako zaleciti softver na njima i otkljucati mnogo drugih opcija...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.