disk ja sam ga koristio jedno vreme ...brz hladam tih.......gotovo da nema na njega reklamacija znaci serije su lepo sinhronizovane ......pozzz Terminator
ne znam da l cu moci,moram priznati da sam se i sad napregao! :) a i realno mi ne treba 1 tb, posto redovno rezem diskove, tako da....:) u svakom slucaju hvala! poz
Poz ljudi! eo da se pohvalim da je konacno moj,bruka je tih i hladan! :) jedino sto me malo iritira je sto kad radim bilo sta na kompu, cuje se blago traktorisanje...:( hteo sam da vas pitam sta da uradim da to prestane,ako uopste moze...? inace,on mi je sistemski hard i podelio sam ga na 2 particije...Hvala unapred! :)
je l moze neko da mi objasni,molim vas, zasto mi se sistem dize 3x duze na ovom hardu nego na starom od 80gb i koliko bi trebalo otprilike to da traje???
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.