Ta starija verzija se lose snalazi sa win7,ako si ljubitelj nera,onda instalisi 8.xxx verziju(moze i mikro),a ako ne,onda Ashampoo Burning Studio 9 9.20.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Postovanje :: :: prekjuce sam instalirao WIN7 i instalirao sam Nero 6 i sada probao da srezem CD i nista. Ni 1 % ne krene. Samo pise Faild :: :: U cemu moze da bude problem :: :: Hvala.
:: Ima li ko problema sa DVD-R diskovima prilikom narezivanja iz ashampoo-a? Naglasak je na `-` standardu? Ono, čisto kopiranje diska na disk :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Nikakvih problema nemam sa tim.Koristim Verbatim diskove,odlicno se rezu. E,sad se setih.Imao sam dvaput isti problem,ali samo kad sam rezao na Maxwell DVD-u.Sa Verbatim-om sve sljaka.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ima li ko problema sa DVD-R diskovima prilikom narezivanja iz ashampoo-a? Naglasak je na `-` standardu? Ono, čisto kopiranje diska na disk :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Bem`ga, baš Verbatime i koristim.... na dva mesta a9 i a2010 sa samsungom, neće da ih nareže, tj. ne prihvata medij -R.... i traži +R. Mislio sam da je do `ključa`.... CD Burner XP reže, tako da nije do firmware-a rezača - što bi i bilo ludilo u ovo vreme... Dakle, zayebava me kada radim clone dvd, običan data sadržaj sam narezivao kao i obično tako da nisam ni primetio ovu falinku poduže.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.