Pozdrav svima, potrebna mi je pomoć kod kupovine USB-a. Hteo bih neki od recimo 8GB. Vidim da su cene oko 2.000, ali nemam predstavu kako se koji kotira i kakvog su kvaliteta, pa bi predlozi dobro došli.
Pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ja imam Kingston Data Traveler od 8GB i sve radi OK, tj. nema problema, ali ima druga stvar!
Brzina mu nije jaca strana!
Inace, dobio sam ga besplatno, a da sam sebi kupovao sam uzeo bih nesto recimo od Patriot-a tipa EXPORTER ili od Corsaira VOYAGER GT, eventualno neki iz SuperTalent ponude!
Ajde da ne reklamiram firmu, ali kad moram. Transcend, transcend, transcend i samo on. Kingston 8 i16 GB imao oko 270 kom. neispravnih, a Transcend 16 GB i to licno moj. Kingston nije ni blizu u odnosu na Transcend ! Sve ostalo su lazi! E da. i kod Corsair Flash-eva nema reklamacija, ali sam ga u mnogo manjim kolicinama prodao cca. 70-tak komada, dok sam Transcend-a prodao preko 1000 kom. i ni jedne reklamacije, osim za moj od 16 GB V60 model.
Slozio bih se sa tobom... mozda Transcend nije neki baja vako, al ima mnogo bolje fles memorije od Kingstona (ja imam kingston i Trans pa pricam iz iskustva + trans je mator ko biblija)! http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: Ajde da ne reklamiram firmu, ali kad moram :: Transcend, transcend, transcend i samo on :: Kingston 8 i16 GB imao oko 270 kom. neispravnih, a Transcend 16 GB i to licno moj :: Kingston nije ni bliyu u odnosu na Transcend :: Sve ostalo su lazi! :: :: ::
Kingston flashevi su odlicni, bio je pre TakeMS Win win je glavni uvoznik za njih i bas ih reklamiraju za 1k dinara, ima ih sad po malo vecoj ceni, upis je oko 5MB-10MB. Kingston je oko 2k i ima dobar tranfer rate. Moja preporuka da se izbacis i odes u Merkator ako jos traje akcija Trascend 320GB 2.5 incni hard disk 5500 dinara :). Jedno vreme je Apacer bio aktivan i to dobro ali sada ga nesto nema :). Offtopic imam kuci 2 flasha od 8GB Emtec marke upis je max 3MB/s, a transfer sa flasha na komp 30MB/s :).
Ако имаш кеша погледај тај преносни хард он има брзину 25/25 (барем мој ВД Пасспорт је имао ту брзину :)).
Поздрав!
:: I ja nekako najviše naginjem ka Kingstonu :: Hvala za komentare, javljam šta sam uradio :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.