Dobio sam ponudu da za mesec dana narezem 50.000 dvd diskova za jednu marketinsku agenciju , e sad problem je u tome sto neznam da li je to izvodjivo . Palo mi je na pamet da postoje studiski rezaci koji rezu vise dikova u isto vreme , npr. kao sto imaju izdavacke kuce .. Zanima me da li neko od vas se ikada susretao sa takvom vrstom tehnike i ako neko zna gde bi to mogao da nadjem da kupim ... Ili mozda neko ima malo bolju ideju kako sve to narezati za 31 dan ... Unapred Hvala
ogroman posao , to sam i ja mislio ako ne nadjem taj rezac , onda lepo uzmem 5 kompova i rsporedim pa udri ... U svakom slucaju hvala za pomoc :D it`s not modding its life style
nekog iz novina. PC press i slicno ili vidi ko izdaje DVD filmove - da se `stampaju` (kao ploce LP) DVD-ovi... Na taj tiraz je verovatno smesna cena... A i sto posto je brze... Rezanje je za male tiraze...
Inace mozes u jednu masinu da ubacis vise rezaca i vozi... Mislim da moze iz Nera odmah na vise rezaca...
Tirazh od 50 000 diskova mislim da ima svaki manje poznati pevach kod nas..kapiram da cje bilo koja izdavachka kucja (postoje i one niskobudzetne) da ti to odrade. Pojuri malo po netu. Mislim da cjesh to u Madjarskoj da uradish za dupli jeftinije nego kod nas.Secjam se da su skoro svi chasopisi koji su poklanjali diskove rezali te diskove u madjarskoj.E sad koliko znam jedna tv stanica koju necju da pominjem sada rezhe sve zhive diskove pa chak i one filmove shto prodaju za 100-200dinara na kiosku. Mogao bi da njih kontaktirash.
Samo da znas da je to cista robija od po 18h dnevno.
Ako ih rezes na 16x i ako je materijal do 2Gb bez problema ces to uraditi*.
Tomato Republic Of Serbia !!!
*Uz put ces zameniti jedno 50-tak rezaca s obzirom na kvalitet onoga sto kod nas prodaju, kad to saberes sa cenom racunara, kostanjem praznih diskova, utrosenom strujom pa odbijes PDV da li ces imati ikakvu zaradu.
**Sve na papir i dodaj faktor rizika od 30-40% cisto da ne ides na idealnu varijantu.
Pink Media... Oni ne rezu nego ih presuju sto je neuporedivo brze i kvalitetnije od rezanja.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Tirazh od 50 000 diskova mislim da ima svaki manje poznati pevach kod nas..kapiram da cje bilo koja izdavachka kucja (postoje i one niskobudzetne) da ti to odrade. Pojuri malo po netu :: Mislim da cjesh to u Madjarskoj da uradish za dupli jeftinije nego kod nas.Secjam se da su skoro svi chasopisi koji su poklanjali diskove rezali te diskove u madjarskoj.E sad koliko znam jedna tv stanica koju necju da pominjem sada rezhe sve zhive diskove pa chak i one filmove shto prodaju za 100-200dinara na kiosku. Mogao bi da njih kontaktirash :: :: :: poz
Posao je ogroman za rezanje u kucnoj radinosti,moraces da podelis posao na minimum 10-ak ljudi,da li ce ti se isplatiti...i koliko ce ti dvd uredjaja ispustiti dusu posle konstantnog visednevnog akanja...
P.S. Da je 5000,pa i nekako,ali 50000...hm
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Dobio sam ponudu da za mesec dana narezem 50.000 dvd diskova za jednu marketinsku agenciju , e sad problem je u tome sto neznam da li je to izvodjivo . Palo mi je na pamet da postoje studiski rezaci koji rezu vise dikova u isto vreme , npr. kao sto imaju izdavacke kuce .. Zanima me da li neko od vas se ikada susretao sa takvom vrstom tehnike i ako neko zna gde bi to mogao da nadjem da kupim ... Ili mozda neko ima malo bolju ideju kako sve to narezati za 31 dan ... Unapred Hvala :: :: :: it`s not modding its life style
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.