Evo kupio sam Samsung 500gb 5400rpm poucen lepim iskustvom sa modelom od 320gb (gde mi je sistem) hladan, brz, tih! Medjutim ovaj od 500gb Eco Green F2 se toliko trese ! Znaci on jeste tih pri kopiranju, citanju cak otvaranju foldera sa po 1k slika ali jednotavno mnogo vibrira pa je popio lastise. Sluzi mi samo za storege... Sad ocu da uzmem od 1TB neznam dal opet samunga koji je stvarno ok sem ovog sto sam naveo! Uzeo bih sad novu F3 seriju na 7200rpm ili cak mi se uzima WD 1TB Green. Jel ima neko Green dal se on trese igreje cuje kako? Ne verujem vise casopisima i net review posto su sve to pola namesteni testovi :D bar malkice favorizuju nekog uvek... Dal da ostanem na Samsungu koji je na papiru kako bolji ili WD ?
imam samsung F3 od 1TB i istina je da malo vibrira ali je brzi od WD green serije.Ipak ako ces taj disk koristiti samo za podatke a ne za sistem i WD ce super raditi posao
Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO http://hd-space.org/
Ako ces taj hdd koristiti samo za skladistenje podataka uzmi WD GREEN. Ja ga imam i sluzi mi bas za to. Hard je vrlo tih , brzine su mu sasvim solidne,a na vibracije nisam obracao paznju [verovatno zato sto su minimalne].
E sad, ako hoces performanse tu ti je F3 dosta bolji od zelenog.
Ja ga imam vec pola godine, radi savrseno, tih je i hladan... __________________ Scourge of PCBerza
:: Posedujem Samsung F3 1 TB vec 2-3 nedelje,i nijednu zamerku nemam.Ulta brz,tih,hladan,e sad,da li je pouzdan,jos ne znam.Topla preporuka :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: Ja ga imam vec pola godine, radi savrseno, tih je i hladan.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Posedujem Samsung F3 1 TB vec 2-3 nedelje,i nijednu zamerku nemam.Ulta brz,tih,hladan,e sad,da li je pouzdan,jos ne znam.Topla preporuka :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
F1 imam od 1TB... __________________ Scourge of PCBerza
:: Cek,ti imas i F1 i F3 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ja ga imam vec pola godine, radi savrseno, tih je i hladan.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Posedujem Samsung F3 1 TB vec 2-3 nedelje,i nijednu zamerku nemam.Ulta brz,tih,hladan,e sad,da li je pouzdan,jos ne znam.Topla preporuka :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Znate kako.... Imam sve silnet ovo mi je masina za net... u stvari za sve sem za Game... tako da je sve pasivno stavio sam Gemini II i napajanje silent. Samo su se HDD-ovi culi tj 320gb hdd malo je vibrirao neprimetno ali kad sam zabo ovaj 500 morao sam da predjem na lastise. Zato pitam dal ima neko ovaj samsung sa istim problemom ili sam ja dobio neki malo skart. I da disk samo data bez sys. Muzika, filmovi, slike ....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.