Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Jel neko cuo za
STRANA 1 OD 1
doca80 Jel neko cuo za 07.12.2009. 10:48 T22589

status: user
broj poruka: 3053
marku hard diskova po imenu EXCEL STOR? Ja nikada,ali na poslu imam jedan hard disk te marke od 250gb,koji je otegao papke...trebalo bi ga dati na garanciju posto je crkao u garantnom roku,ali negde smo izgubili papir(garanciju).Jel postoji neki nacin da se to resi preko uvoznika,ili kako vec. Tacna oznaka mu je JUPITER model J9250S serial number T2ABKUE i ne znam da li je ovo vazno DCC-ESJ9250-001S,hard je SATA2.

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Re 07.12.2009. 10:56 #167145

broj poruka: 1133
Kako resiti bez garancije neznam

A ovde malo vise podatraka o EXCEL STOR

http://en.wikipedia.org/wiki/ExcelStor_Technology

imarkovic @doca80 07.12.2009. 11:26 #167152

broj poruka: 19012
cuo sam ja, ali nikad nisam hteo da ga uzimam, uzimam brand-ove u koje imam poverenja, inace, pogledao sam ga i jako puno lici na Hitachi, ne znam zasto, nisam se raspitivao, jer me nije zanimalo...
UF, mozda i moze, posto stava firma ima registrovano kada proda neku komponentu, kada kog datuma je otkucana na bar citacu, sad zavisi, a zavisi i koliko ste dobri sa tom firmom, njima ne bi bio problem da prime uredjaj bez garancije, ako bi naravno hteli da vam izadju u susret...

doca80 da 07.12.2009. 12:01 #167159

lici na hitachi,ali je po kvalitetu ocigledno dosta losiji,cim je ovaj crkao posle veoma kratkog rada u normalnim uslovima... Pokusacemo da napravimo dogovor sa firmom kod koje je kupljen da ga vratimo bez papira,ako ne uspe,pravac kontaktiranje uvoznika

imarkovic @doca80 07.12.2009. 12:19 #167168

broj poruka: 19012
ako saradjujete sa njima, moze, nije to njima problem, ja sam to radio dosta puta, izadju u susret, samo pricaj sa direktorom, ili sefom prodaje, a ne obicnim komercijalistima.

Ishmerish Naravno zemo 07.12.2009. 12:28 #167170

broj poruka: 7285
samo se sa tim podatcima obratis firmi iz koje ste ga uzeli,i oni te update-uju o garanciji i njenoj duzini.Sve te podatke koje si naveo oni imaju u sistemu i nebi smeo niko da ti pravi pitanje za garantni list.
Ja sam x komponenti reklamirao na osnovu serial number-a ili barcode-a sa kutije.

Ziv bio i mlad se ozenio,sto tebi da bude bolje nego meni

http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

doca80 hvala svima 07.12.2009. 13:20 #167201

na informacijama...

philaemos ... 07.12.2009. 16:20 #167286

broj poruka: 2743
Pa za firmu sam bas kupio komp u Gig@tronu, nije pisalo koji je hard, pitam prodavacicu jel` WD, ona kaze: ``ahaaa``
Ispade taj Excel Store, pogledam na netu, a on najjeftiniji, sve mi je bilo jasno.
Tad sam prvi put i cuo za tu firmu.
Komp je nareklamaciji jer se sam od sebe gasi/restaruje (frontier napajanje ), ali moze da bude svasta
Srecno sa reklamacijom.

Demon to some. Angel to others.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs