Kupio sam ga i narezao 2 dvd-ja bez problema. Rano je da kazem da sam zadovoljan, ali s obzirom da sam zamenio NEC ND 4550A koji je riknjavao (izbacivao Power calibration error i jos neke greske-probao sa updateom firmware-a, ciscenjem sociva, menjanjem IDE kabla i td. i nista nije pomoglo) i koji mi je upropastio 20ak diskova, ipak, subjektivno osecam zadovoljstvo .)
Hvala na savetima
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Najstrasnije od svega je to da su DVD a koliko ja sagledavam i BD vec prevazidjeni.
DVD zbog sada vec smesnog kapaciteta i ocajnog kvaliteta samih uredjaja koji otkazuju pre kraja garantnog roka.
BD zbog cene koju traze za jeda disk od 25GB koja je oko 10us$, a cenu samog rezaca da ne spominjem.
Kupis fijokicu koja podrzava vece cca 1.5TB HDD-ove i vozi Misko.
Buduci da vec ima programa koji prave butabilni flash za instaliranje sistema direktno sa njih DVD postaje vise nego prevazidjen posto u poslednje vreme (recimo dva ili skoro tri meseca) nisam ubacio disk u drajv.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.