U pitanju je WD 500GB externi hdd,koji je formatiran,ALI NA NJEGA JE PONOVO NASNIMLJENO OKO 50GB PODATAKA,ja koliko sam upucen mislim da je nemoguce vratiti one prosle podatke ako je ista nasnimljeno na formatirani hdd,ali ako neko pametniji zna neka mi kaze kako to da se uradi ,ili da sr vrati bar deo tih podataka???????? Hvala
Probaj sa alatima za vracanje izbrisanih podataka ali ako je snimano vec na hard preko toga jako su male sanse! Dovoljno je da je jedan bajt nekog fajla presnimljen i mozes da se slikas... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
format menja samo prvu cifru binarnog koda,valjda (ako je bio 1 sad je 0 i obrnuto),a kad se nasnimi ponovo bar 1 slika(npr) promeni se ceo binarni kod...E sad da li je to meni dobro objasnjeno i da li sam dobro zapamtio ko ce ga znati....Ali svejedno svaki savet i pomoc znaci
Deo podataka sigurno moze biti vracen. Ono sto su novi potkacili pri uisivanju je gotovo. Imas firme koje se time bave (oko 10 000 din) ili da probas sam...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.