prilikom prebacivanja arhive s jednog na drugi hard (sata hardovi od 320 GB) transfer ide jako sporo reda 2MB/s mada u pocetku krene zestoko ali se smanjuje smanjuje u cemu moze biti problem
ako uspori kod dela gde prebacuje neke programe ili nesto slicno sa puno EXE fajlova...onda te antivirus koci,jer skenira sve te EXE fajlove prilikom prebacivanja,jos ako je podesen na najstroza podesavanja...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: prilikom prebacivanja arhive s jednog na drugi hard (sata hardovi od 320 GB) transfer ide jako sporo reda 2MB/s mada u pocetku krene zestoko ali se smanjuje smanjuje :: u cemu moze biti proble ::
Ako mozes probaj ga na drugom racunaru ili na istom samo u nekoj USB fijokici, ako i tamo ima iste simptome znas sta ti je ciniti.
Ali za svaki slucaj proveri i eventualno zameni kablove.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: prilikom prebacivanja arhive s jednog na drugi hard (sata hardovi od 320 GB) transfer ide jako sporo reda 2MB/s mada u pocetku krene zestoko ali se smanjuje smanjuje :: u cemu moze biti proble ::
imao sam iste simptome pre jedno godinu-dve. ponekad(retko) je cak bilo i tikova da uopste ne vidi hard i slicno... problem sam resavao menjanjem slotova na ploci, ali to je bilo kratkotrajno resenje, pre nego sto se problem ponovo pojavi. anyway, nakon dosta mozganja, muvanja, kombinovanja, dosao sam do zakljucka da je kabl razlog zbog koga sam sizeo. tako da stojim uz malogabnera, proveri prvo kablove.:)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.