Ako neko ima elektroniku koja se pokalapa bar sa modelom neka mi se javi na mail, moze da se desi da je odgovarajuca, ja sam sa Maxtorovog hard diska od 60GB prebacio elek. na Maxtor od 80GB i radi i dan danas...
:: :: Berzijanci, da nema neko elektroniku viska za Maxtor 6Y080L0 80GB DiamondMax Plus 9 ATA, oznaka cipova su :: :: Ardent C8 - C1 040111300 Ardent-C8C1-840UK 0340S 5644043, :: Winbond 326WH, :: SMOOTH L7250E 1. :: :: Jos neke od obelezja HDD-a :: :: 21OCT200 :: :: Code : YAR41BW0 N, F, G, :: :: Ako neko ima elektroniku koja se pokalapa bar sa modelom neka mi se javi na mail, moze da se desi da je odgovarajuca, ja sam sa Maxtorovog hard diska od 60GB prebacio elek. na Maxtor od 80GB i radi i dan danas.. :: :: :: Pozdrav svima!
ako nemas stogod pametnog da kazes ili ponudis coveku sa 19 postova, ne odvlaci paznju...nije korektno odbijati ljude od jakog foruma zarad licne zajebancije...
nemam nameru da odbijam ljude,ali mi se svideo taj naziv...
`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`
:: :: ako nemas stogod pametnog da kazes ili ponudis coveku sa 19 postova, ne odvlaci paznju...nije korektno odbijati ljude od jakog foruma zarad licne zajebancije.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.