dok WD Black moze da se nadje s tom garancijom, ne daju svi, a trebali bi ! Na Black seriju da daju 5 ! A na Green i ostale 3 ! Ako hoces da ustedis 1000-2000 din. onda WD Caviar Green. Ja sa sa svojim Black 1TB prezadovoljan nisam pogresio nikako !
1TB Samsung HD103SI SATA2 5400rpm 32MB F2 Eco Green 29.10 5.980 (63,97€) Atom Computers Gde se nalazimo?
Mada bi valjalo da razmislis i o 1.5Tb buduci da kosta 8200 dinara, ja sam uzeo jedan takav i to sasvim solidno radi s obzirom da je kupljen kao skladiste.
:: Samsung EcoGree jos tisi i jos hladniji a pri svemu tome jos jeftiniji.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: .......onda uzmi WD green :: :: :: :: Ko sto Witcher kaze tih, hladan, i pouzdan. :: :: :: :: :: ::
ovo je bilo cisto da nesto odgovorim, primetio sam da niko, nikad ne pominje hitachi a oni su svojevremeno prvi izbacili 1tb (mislim i da su jeftiniji)
ja sam prvi za Hitachi, ali sto se brzine tice (sistem), nije bas medju najbrzima, za storage je po meni medju najboljim diskovima,a od a-maze nisam nasao jeftinije.
ti si covece u prvim borbenim redovima za sve HDD :) , secam se neke slike tvog kompa sa 4 diska unutra, pa ti je nesto crkavalo itd. doduse, i ja sam zastranio (3hdd + 1 externi)
:: ja sam prvi za Hitachi, ali sto se brzine tice (sistem), nije bas medju najbrzima, za storage je po meni medju najboljim diskovima,a od a-maze nisam nasao jeftinije :: :: ::
joj, ma imao sam zestokih problema sa onom `kriticnom serijom` Seagate, (ali nisam nikad postavljao sliku kucista), nekako sam se iskobeljao, da kucnem, eksterni diskovi su majka, a pogotovu Seagate fabricki, ali takodje i skupi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.