Desava se da svaki put kad hocu nesto da narezem DVD koji ubacim vidi kao 4.35gb, umesto 4.7gb. Probao sam i razlicite diskove i opet ista situacija. Rezac je Pioneer 109.
:: Desava se da svaki put kad hocu nesto da narezem DVD koji ubacim vidi kao 4.35gb, umesto 4.7gb. Probao sam i razlicite diskove i opet ista situacija. Rezac je Pioneer 109 :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE
jesam, probao sam neki koji ide uz w7 i ista situacija. kaze da nema mesta na disku. Koristim W7. Mozda je tu neki problem?
RESISTANCE IS FUTILE
:: a jesi probao drugi program za rezanje :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: Desava se da svaki put kad hocu nesto da narezem DVD koji ubacim vidi kao 4.35gb, umesto 4.7gb. Probao sam i razlicite diskove i opet ista situacija. Rezac je Pioneer 109 :: :: :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE
cekaj,ne kontam te bas najjasnije...hoces da kazes da vec narezan dvd koji si narezao kod druga ili sl. kad taj disk hoces da iskopiras kod tebe,tj. da ga narezes na disk na tvom kompu onda nece da se nareze? Ili kad ti hoces da narezes disk i sa harda stavis stvari(npr filmove) velicine 4.7gb on nece da nareze disk? Ako je ova druga varijanta koju sam naveo,onda ti Slavuj dobro kaze...
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: jesam, probao sam neki koji ide uz w7 i ista situacija. kaze da nema mesta na disku :: Koristim W7 :: Mozda je tu neki problem :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: a jesi probao drugi program za rezanje :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: Desava se da svaki put kad hocu nesto da narezem DVD koji ubacim vidi kao 4.35gb, umesto 4.7gb. Probao sam i razlicite diskove i opet ista situacija. Rezac je Pioneer 109 :: :: :: :: :: :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE
Kad zelim da narezem, seriju sa HDD-a na DVD. 22 epizode zauzimaju 4.44gb, rezac dozvoljava max 4.35gb. Mislim da sam ranije mogao da narezem i 4.5 gb na DVD. U Neru je postojala neka opcija ako malo predje granicu, da dozvoli rezanje. E sad koristim Burning studio 9, koji mi to ne dozvoljava, ili ne umem da podesim ili ne postoji opcija?
RESISTANCE IS FUTILE
:: cekaj,ne kontam te bas najjasnije...hoces da kazes da vec narezan dvd koji si narezao kod druga ili sl. kad taj disk hoces da iskopiras kod tebe,tj. da ga narezes na disk na tvom kompu onda nece da se nareze? Ili kad ti hoces da narezes disk i sa harda stavis stvari(npr filmove) velicine 4.7gb on nece da nareze disk? Ako je ova druga varijanta koju sam naveo,onda ti Slavuj dobro kaze.. :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: jesam, probao sam neki koji ide uz w7 i ista situacija. kaze da nema mesta na disku :: :: Koristim W7 :: :: Mozda je tu neki problem :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: :: :: a jesi probao drugi program za rezanje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: Desava se da svaki put kad hocu nesto da narezem DVD koji ubacim vidi kao 4.35gb, umesto 4.7gb. Probao sam i razlicite diskove i opet ista situacija. Rezac je Pioneer 109 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE
pa ne moze 4.44 gb na dvd disk. ima u neru opcija da ako MALO predje granicu da dozvoli rezanje,ali za Ashampoo ne znam da li ima ta opcija...
KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA
:: Kad zelim da narezem, seriju sa HDD-a na DVD. 22 epizode zauzimaju 4.44gb, rezac dozvoljava max 4.35gb. Mislim da sam ranije mogao da narezem i 4.5 gb na DVD. U Neru je postojala neka opcija ako malo predje granicu, da dozvoli rezanje. E sad koristim Burning studio 9, koji mi to ne dozvoljava, ili ne umem da podesim ili ne postoji opcija :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: cekaj,ne kontam te bas najjasnije...hoces da kazes da vec narezan dvd koji si narezao kod druga ili sl. kad taj disk hoces da iskopiras kod tebe,tj. da ga narezes na disk na tvom kompu onda nece da se nareze? Ili kad ti hoces da narezes disk i sa harda stavis stvari(npr filmove) velicine 4.7gb on nece da nareze disk? Ako je ova druga varijanta koju sam naveo,onda ti Slavuj dobro kaze.. :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: jesam, probao sam neki koji ide uz w7 i ista situacija. kaze da nema mesta na disku :: :: :: Koristim W7 :: :: :: Mozda je tu neki problem :: :: :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: :: :: :: :: a jesi probao drugi program za rezanje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(KOM) IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desava se da svaki put kad hocu nesto da narezem DVD koji ubacim vidi kao 4.35gb, umesto 4.7gb. Probao sam i razlicite diskove i opet ista situacija. Rezac je Pioneer 109 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.