Ako baš ne moraš, nemoj ni jedan, već ulaži u hard disk od 1 ili 1,5Tb.... Ako ti baš, baš, treba, (najviše zbog čitanja a manje zbog snimanja), onda, ŠMUGŠMUG 222F.... daleko je ispod 20€, i, ako se nisu skorije pokvarili - a nisu, čulo bi se, onda su trenutno najbolja kupovina. Ako si ovisan o rezanju, za te pare odmah uzmeš dva, dok još valjaju.
Evo sad imam plextor a imam i pioneera koji sam kupio pre godinu dana i sad zezaju vratanca nekad nece da rade pa moram da gurnem rukom. Ako bi neko kaze da je zbog prasine nije jer plextora imam 3 godine nikad mu nisam cistio mehanizam za vratanca i nema nikakvih problema.
LG najbrze ocitava ali zato je najbucniji. Pionner po meni sporo ocitava ali zato je ultra tih, tj ne primecuje se njegov rad. Predlazem ti da ne bacas tolike pare na DVD-RW, obican Pionner od 25e ce ti zavrsiti posao. Plextor jeste najbolji ali je i cena dobra. Takodje podrzavam Piska, bolje te pare ulozi u HDD.
...za bilo koji?!!!U potpunosti se slažem da su svi oni potrošna roba tako da bilo koji od tih do 2000 dinara će raditi posao a i sad većina ima garanciju 2 godine što je dovoljno za uloženi novac i ne vredi davati više..posle kupiš ponovo i to je to!!!
ma hteo sam da uzmem neki odličan rezač i da ne razmišljam više o tome, jer kada sam sklapao mašinu, uzeo sam Asus-a i sa njim nije ukpno narezno 10 DVD-a, problem je u tome sve što nareže može samo on da pročita i nijedan drugi rezač.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.