1. Kad se podize sistem prvi put u danu cuje se iritantno zujanje i traje minut dva, nakon toga svaki sledeci put pri podizanju sistema (reset-u) sve je normalno... 2 hdd-a u pitanj maxtor250gb i wd320gb. `Hardverski` beep pri podizanju sistema je uvek uobicajen - ono jednom kako treba. Sta mi je ciniti? Jel vrisnuo Hdd ili ?
2. Mala anketa, iako je ovo sigurno bilo ranije... -Koji model hdd-a se smatra najpouzdanijim?
1. Moze da bude memorija, a moze da bude i hard disk, za pocetak, ako imas 2 modula, probaj da ih isprobas na smenu, ako se i dalje desava ista stvar, probaj da instaliras sistem na drugom hardu, i samim tim naci ces problem.
2. 1. WD Black i Samsung se kolju, ali WD Black ima prednost sto daje 5god. garanciju, po meni je to uvek najvaznije. 2. Seagate 3. Hitachi
Zar vam ne pade na pamet da je kuler u pitanju nakupilo se prasine ili hoce da crkne Ne mora biti ali ne skodi da proveris iamo sam iskustva sa tim sugavim fabrickim kulerima znaju ko mikser da zuje i to bas kad palis masinu posle je sve ok
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
:: Zar vam ne pade na pamet da je kuler u pitanju nakupilo se prasine ili hoce da crkne :: Ne mora biti ali ne skodi da proveris iamo sam iskustva sa tim sugavim fabrickim kulerima znaju ko mikser da zuje i to bas kad palis masinu posle je sve o :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.