Na ITsvetu stoji SAMSUNG EcoGreen F2 1.5TB 5k 32MB SATA300 HD154UI 85.41 € (VIP H...) 18. oct. Valjda je to taj?
:: Sad sam bas hteo da dopunim.Nema ponude na berzi.Ja sam nasao na IT svetu..Nije bas tako povoljan u odnosu na ovo :: :: 1.5TB SAMSUNG HD154UI EcoGreen F2 32MB cache 3.5, SATA II 3.0Gb/ 16.10 8.500 :: (91,14€ :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Jeste a ovu cenu gore sam ti dao sa berze.Ja sam na IT svet rekao za Western Digital,njega da pogledas ali je svakako skuplji.Na tebi je sta zelis vise da uzmes.
Green Green Grass Of Home
:: Na ITsvetu stoji :: SAMSUN :: EcoGreen F2 1.5TB 5k 32MB SATA300 HD154U :: 85.41 € (VIP H...) 18. oct. :: Valjda je to taj :: :: :: :: :: Sad sam bas hteo da dopunim.Nema ponude na berzi.Ja sam nasao na IT svetu..Nije bas tako povoljan u odnosu na ovo :: :: :: :: 1.5TB SAMSUNG HD154UI EcoGreen F2 32MB cache 3.5, SATA II 3.0Gb/ 16.10 8.500 :: :: (91,14€ :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
hm..stvarno ne nalazim WDblack od 1.5TB, ali ima Green, u a-maze, za 12.000, ali proveri garanciju, ako ima 5god., uzimaj, ako daju samo 3, onda Samsung...po meni ps, ne verujem da je ta cena od 91.14eu realna..
znam, jeste tako, ali sto se tice a-maze firme (da se ne shvati kao marketing), pazarim cesto kod njih, nije se desilo da u online-cenovniku pise, a cena drugacija kad ih nazoves telefonom, ili odes do njih, btw, pogledao sam cenu identicnog harda u VipH, i iznosila je preko 15.000 din, sto je astronomska razlika, zato sam ti preporucio a-maze, jer su dosta povoljniji od ostalih, sto se hardova tice.
WD hard od 1.5TB ima samo u Green seriji. Ako želiš tih i hladan hard onda svakako uzmi WD i nećeš se pokajati. Imam WD Green 1TB i radi super. Mada obzirom na razliku u cenu u korist Samsung-a i on bi trebalo da radi posao bez problema, tako da koji god da uzmeš nećeš pogrešiti. I još nešto, što duža garancija to bolje.
Vec 5 godina mi radi savrseno Samsung od 160GB, a nedavno sam pazario i Samsung F1 od 1TB. Tih i hladan. Svaka preporuka! __________________ Scourge of PCBerza
Dakle od pre 20-tak dana posedujem pomenuti Samsung HD154UI HDD 1.5T SATA 3,0 EcoGreen F2 5400rpm 32MB cache... I sta da ti kazem radi kako treba a kostao me je celih 8500 dinara, radnja iz listinga PC Berze Novi Comp ili tako nesto, uvoznik je Asbis tako da se nisam dvoumio.
Posle dva Samsunga od 640Gb nisam ni razmisljao o drugoj varijanti mada me je malo kolebalo to sto vecina fijokica ne prima ovu trenutno grdosiju po kapacitetu. No pojavice se i one koje primaju HDD preko 1Tb.
Brzina kopiranja na prazan HDD je bila oko 100Mb/s, sada (½ prazana) je oko 85Mb/s, ovo sam i ocekivao s obzirom da mi nije sistemski nego skladisni HDD brzina je vise nego OK-et, ja sam zadovoljan za malo para sam dobio mnogo Gb (1397Gb = 1 500 000 000b). Od kad ga imam prestao sam da rezem DVD-ove, mislim zato sam ga i kupio. Za par meseci planiram kupovinu jos jednog i to je to.
Upravo sam pazario taj SAMSUNG EcoGreen F2 1.5TB 5k 32MB SATA300 HD154UI za 8.200 RSD u VIP HOUSE. Garancija je 3 g. Presudila je cena. Nikad dosta prostora za muziku i filmove. Za OS koristim “munju” WD 6400AAKS.. Nisam ga jos ni raspakovao, prvo sam hteo da se zahvalim svima za savete i pomoc u odabiru! http://www.youtube.com/watch?v=4eTa6U7pP6w
:: evo jedan(2) predlog :: :: Seagate 1.5TB Barracuda 32MB ST31000333A :: Seagate 1.5TB Barracuda 32MB ST31000340A :: :: Cena : 7800 dinar :: :: :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Pa zar si moraooooooooooo kad je već uzeo...... kolika im je garancija ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: evo jedan(2) predlog :: :: :: :: Seagate 1.5TB Barracuda 32MB ST31000333A :: :: Seagate 1.5TB Barracuda 32MB ST31000340A :: :: :: :: Cena : 7800 dinar :: :: :: :: :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: Pa zar si moraooooooooooo kad je već uzeo...... kolika im je garancija :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.