Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
problem
STRANA 1 OD 1
voxxx problem 09.10.2009. 13:38 T20803

status: user
broj poruka: 351

Jutros mi prijavio PC da mu pod XP nedostaje hal.dll i mora reinstall. Ja mu uradim ali u brzini (spavao sam jos) napravim umesto repair, samo jos jedan win u folderu C:windows1. Naravno onda izgubim ovaj prvobitni. Kada sam u boot.ini promenio windows1 u windows vratio mi je stari OS. Kako izbrisati tragove ovog novog a da nista ne zeznes na starom?

Kao drugo, posto sam sa active partition recovery enterprise proveravao C, video sam da ima gomila nekih particija koje su bad i very bad. Postoji li mogucnost da se sve to djubre pobrise?
Ovaj program samo radi recover, ne i delete.

Ili ipak, mora stari dobri format c::)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: problem 09.10.2009. 13:42 #147055

status: user
broj poruka: 3053
ja se ne bi igrao sa tim budzenjima da sam na tvom mestu! Ako je sve vec toliko otislo u.... da svuda prijavljuje bad,stari dobri format c,preporodice ti se komp...Jedino posle full formata hard ce raditi maximalno dobro... Jedino se nadaj da nemas bad sectora,ali postoje programi koji ti mogu pruziti i te informacije...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

::
:: Jutros mi prijavio PC da mu pod XP nedostaje hal.dll i mora reinstall. Ja mu uradim ali u brzini (spavao sam jos) napravim umesto repair, samo jos jedan win u folderu C:windows1. Naravno onda izgubim ovaj prvobitni. Kada sam u boot.ini promenio windows1 u windows vratio mi je stari OS. Kako izbrisati tragove ovog novog a da nista ne zeznes na starom?
:: Kao drugo, posto sam sa active partition recovery enterprise proveravao C, video sam da ima gomila nekih particija koje su bad i very bad. Postoji li mogucnost da se sve to djubre pobrise
:: Ovaj program samo radi recover, ne i delete
:: Ili ipak, mora stari dobri format c::)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs