Molim nekog znalca (a ovde ih ima) da mi objasni kako da podesim da se pri isključenom kompu pogase i USB priključci. Sada mi eksterni disk i ostali ostaju uključeni i nakon gašenja kompa? To me baš iritira. Pretpostavljam negde u BIOSu ali...
Ako ovo iznad ne pomogne,onda probaj da ugasis(ako imas)USB Keyboard/mouse support.Inace sluze za paljenje compa preko misa dvoklikom,ili pasword preko tastature,pa usb-ovi moraju biti ukljuceni.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Molim nekog znalca (a ovde ih ima) da mi objasni kako da podesim da se pri isključenom kompu pogase i USB priključci. Sada mi eksterni disk i ostali ostaju uključeni i nakon gašenja kompa? To me baš iritira. Pretpostavljam negde u BIOSu ali...
Pogledaj u biosu da li imas wake up by USB,ili slicno.Pokusaj i sa bios default. Malo bolje procesljaj Power Management,mora da ima neka slicna opcija.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.