Problem je taj da je sve radilo super do pre nekih sat vremena. Ukljucim komp i ne vidim dvd uredjaj exploreru. udjem u device manager i tamo ga vidi ali stoji uzvicnik na njemu i kaze DEVICE CANNOT START! Kad udjem u biosu sve normalno vidi sve uredjaje. Znate li sta bi mogao biti problem?
Probaj da ga uninstaliraš iz device manager-a (desni klik na rezač -> unistall). Resetuj komp u vidi u kom je statusu.....ubodi mu drugi molex (napajanje.)
Nec ND3550 koji sam kupio pre pitaj Boga koliko, radi i dan danas bez problema, a narezao se i nacitao diskova kao nista... Mislim da je jos jedino ND4550 bio dobar, ovi posle (racunajuci Optiarc) su tuzni. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Kad cujem Optiarc najezim se koliko su to losi uredjaji.. ::
Re: Re: Eto >>>Eto sta znaci: za jednoga lek, za drugoga otrov!
30.09.2009. 07:39
status: user broj poruka: 10999
Kod mene Optiarc AD7173S (firmware 1.03) radi k`o swiss army knife. Sa Nerom, Alcohol-om, Blind Write-om, Image Burn-om... sve zadatke je odradio kako valja. Jedina stvar koju nisam probao je ona koja me i ne zanima - Labelflash. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - last minute update: skinuo sam neki Labelflash Index Maker i vidim da i to radi bez problema (na obodu data-side-a jednog starog DVD-a ispisao mi je naziv, vidljiv pod odredjenim uglom, kao hologram).
:: Nec ND3550 koji sam kupio pre pitaj Boga koliko, radi i dan danas bez problema, a narezao se i nacitao diskova kao nista... Mislim da je jos jedino ND4550 bio dobar, ovi posle (racunajuci Optiarc) su tuzni. :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Kad cujem Optiarc najezim se koliko su to losi uredjaji.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.