Hteo bih da kupim dvd rezac pioneer 111d, ali nisam siguran da li bi on uopste radio na mojoj maticnoj ploci(chaintech, ct-6bta3, `99 godiste), ili konfiguraciji (Intel Celeron 550Mhz, 288mb sdram, 80gb maxtor(8mb kesha), 7.5gb wd caviar, cd rezac lg gce-8525b, napajanje 350w, os win xp pro sp1). Najvishe me brine 80-pinski konektor. Nije mi potrebno da pioneer radi rezanje dvd-jeva na 16x, samo me interesuje da li ce dobro funkcionisati... Ako znate, molim vas da mi odgovorite...
Ako ne moze, molim vas da mi preporucite nesto sto bi radilo (ako tako nesto postoji), a otprilike je u rangu sa 111-icom...
Probao sam i na gorem kompu dvd rezac i radi bez problema. Mozes da narezujes na dvd ali samo 4x. Jedino sto ne rade su dvd filmovi, traži barem p3 na 500 mhz.
Ãao,treba mi pomoć.Imam veću količinu pentium dvojki.Polovni su ali su u super stanju.Nemam ideju kome da ih prodam ni po kojoj ceni.Može malo saveta?
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.