Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
SHE, MP3 PLAYER, MP-104BD 1GB - problem software
STRANA 1 OD 1
galenika SHE, MP3 PLAYER, MP-104BD 1GB - problem software 20.09.2009. 05:40 T20257

status: user
broj poruka: 68

Dragan
Beograd
imam ovaj SHE, MP3 PLAYER, MP-104BD 1GB, OLED/MULTIMEDIA/USB 2.0/ALUMINIJUM BODY/FM RADIO. software se nesto zeznuo. dali ima pomoci za ovaj plejer. kostao me je mnogo. Mogu da mu napunim baterijuali kad ga ukljucim samo pise starting i na tome ostane. Hvala vam puno unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun Re: 20.09.2009. 06:59 #141320

broj poruka: 1797
Ako player na sebi ima rupicu za reset mozes pokusati sa tim ili da preko kompjutera probas update firmware-a.

Equinoxe Re: 20.09.2009. 13:47 #141367

broj poruka: 12057

Da li ga računar vidi preko USB-a ?

galenika nema rupicu ai firmware ne pomaze 24.09.2009. 06:13 #142529

broj poruka: 68

Dragan
Beograd

player nema nigde rupicu. cuo sam da neki playeri se restartuju tako sto se pritisne neko dugme prilikom paljenja, ali kombinaciju dugmadi valjda trebam na`i na netu. probao sam firmware-a, skino program i instalirao i ne vidi ga opet. mada je pre toga kad sam ga jednom bocno na USB komp mi trazio preko wizarda da ubacim instalacioni cd. on ima mali CD, ali za windiws 98 i nize verzije. kod mene je XP. ipak sam instalirao misleci da ce raditi. nije ni to bilo dovoljno i sad se ne javlja da je ziv. stavio sam ga na punjenje preko njegovog original punjaca pa cu da vidim sta ce sutra da se desi, pa cu vam javiti. u svakom slucaju vam hvala, pa ako imate jos neku ideju da ga ozivim javite.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs