Stvarno ne znam o cemu se radi mozda neka zona sumraka....sve zivo sam probao ali moj dvd rezac lg gh22np20-rb nece da reze dvd r diskove sve sam probao i firm ware i sve moguce programe za rezanje on nece ni da cuje sve perfektno radi osim sto nece da rece dvd -r ......probao sam ga na drugim komjuterima on savrseno radi............Da li mozda neko zna o cemu se tu radi?
Poskidaj sve živo što imaš od softvera za rezanje i emulaciju diskova (Daemon, Alcohol.....) pa probaj ponovo. Probaj i da uninstaliraš DVD i granu na kojoj je iz device managera posle skidanja svog onog softvera. Resetuj i kad win nađe granu i rezač, probaj neki portable program za rezanje.......dalje nema, reinstall / format.
:: :: Stvarno ne znam o cemu se radi mozda neka zona sumraka....sve zivo sam probao ali moj dvd rezac lg gh22np20-rb nece da reze dvd r diskove sve sam probao i firm ware i sve moguce programe za rezanje on nece ni da cuje sve perfektno radi osim sto nece da rece dvd -r ......probao sam ga na drugim komjuterima on savrseno radi............Da li mozda neko zna o cemu se tu radi?
Desni klik na My Computer -> Manage -> System Tools -> Device Manager -> DVD / CD-ROM Drives:
To nađeš svoj rezač, desni klik na njega i uninstall. Isto tako u IDE/ATAPI Controllers nađeš granu na koju je zakačen rezač i uninstall. Ako ne znaš koja je, uninstaliraj sve channels, neće biti problema i reset. Pre toga uninstall svog softvera za rezanje i ono gore što sam ti napisao.
:: :: Nisam ti ja neki haker kako se to radi to sto si me rekao: :: ::
99% je crko. u poslednjih par godina sam izmenjao pionire, lgje, lajt offove i ne znam sta sve ne, nikako da zabodem jedan da me sluzi kako treba duze od par meseci. ne bacaju mi se pare za plextora, kaze ortak koji ih valja da ne traju mnogo duze ni oni... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.