Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Opet ja:(
STRANA 1 OD 1
pfcasasa Opet ja:( 15.09.2009. 18:43 T20127

status: user
broj poruka: 17

Stvarno ne znam o cemu se radi mozda neka zona sumraka....sve zivo sam probao ali moj dvd rezac lg gh22np20-rb nece da reze dvd r diskove sve sam probao i firm ware i sve moguce programe za rezanje on nece ni da cuje sve perfektno radi osim sto nece da rece dvd -r ......probao sam ga na drugim komjuterima on savrseno radi............Da li mozda neko zna o cemu se tu radi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: Opet ja:( 15.09.2009. 18:47 #140185

broj poruka: 12057

Poskidaj sve živo što imaš od softvera za rezanje i emulaciju diskova (Daemon, Alcohol.....) pa probaj ponovo. Probaj i da uninstaliraš DVD i granu na kojoj je iz device managera posle skidanja svog onog softvera. Resetuj i kad win nađe granu i rezač, probaj neki portable program za rezanje.......dalje nema, reinstall / format.

::
:: Stvarno ne znam o cemu se radi mozda neka zona sumraka....sve zivo sam probao ali moj dvd rezac lg gh22np20-rb nece da reze dvd r diskove sve sam probao i firm ware i sve moguce programe za rezanje on nece ni da cuje sve perfektno radi osim sto nece da rece dvd -r ......probao sam ga na drugim komjuterima on savrseno radi............Da li mozda neko zna o cemu se tu radi?
pfcasasa Opet ja:( 15.09.2009. 18:58 #140188

broj poruka: 17

Nisam ti ja neki haker kako se to radi to sto si me rekao:)

Equinoxe Re: Opet ja:( 15.09.2009. 19:15 #140192

broj poruka: 12057

Desni klik na My Computer -> Manage -> System Tools -> Device Manager -> DVD / CD-ROM Drives:

To nađeš svoj rezač, desni klik na njega i uninstall.
Isto tako u IDE/ATAPI Controllers nađeš granu na koju je zakačen rezač i uninstall. Ako ne znaš koja je, uninstaliraj sve channels, neće biti problema i reset. Pre toga uninstall svog softvera za rezanje i ono gore što sam ti napisao.

:: Nisam ti ja neki haker kako se to radi to sto si me rekao:
dukiduledu a da li on na drugim kompjuterime reze? 16.09.2009. 01:13 #140305

broj poruka: 826
moguce je,desava se da se pokvario dvd.....

Mixx ma je**m ti hardver! 16.09.2009. 09:04 #140322

broj poruka: 2931
99% je crko. u poslednjih par godina sam izmenjao pionire, lgje, lajt offove i ne znam sta sve ne, nikako da zabodem jedan da me sluzi kako treba duze od par meseci. ne bacaju mi se pare za plextora, kaze ortak koji ih valja da ne traju mnogo duze ni oni...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs