Radio sam system recovery preko gigabytovog instalacionog diska od gigabytove ploce.Vratio je instalacionu particiju C a nestale su mi particije s podacima u disk menadzmentu kaze da je to sada unlocated space i ne vidi se nijedna particija osim C, da li ima shanse da se povrate te podaci sa ostalih particija molim vas pomazite shto pre tu imam stvari koje mi trebaju za moj posao
:: Radio sam system recovery preko gigabytovog instalacionog diska od gigabytove ploce.Vratio je instalacionu particiju C a nestale su mi particije s podacima u disk menadzmentu kaze da je to sada unlocated space i ne vidi se nijedna particija osim C, da li ima shanse da se povrate te podaci sa ostalih particija molim vas pomazite shto pre tu imam stvari koje mi trebaju za moj posao
Na Hirens Boot 9.x verzijama imas nekoliko solidnih programa koji ti mogu pomoci, to ti je ko `First Aid` kit :) Probaj sa time pa ako ne uspes vristi opet ovde na forumu :)
Za pocetak nemoj nista da snimas na komp, zadrzi ga u trenutnom `as is` stanju, da se ne bi jos vise `uprskao` :)
Inace `HITNO POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UPRSKAO SAM STVAR` ==> Yesi, ako radis neki posao sa kompom, svi bitni podaci se OBAVEZNO backup-uju. Valjda neces nauciti tu lekciju na tezi nacin :)
E da, GetDataBack nije los, meni je jednom zavrsio posao dobro .)
:: :: Nemas razloga za paniku svi podaci su ti tu de su i bili :: :: Ako ne mozes sa Partition Find and Mount,sigurno ce ti pomoci GetDataBack :: :: http://www.runtime.org :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Kad sam kupio plocu GA45-UD3R, uradim po savetu iz uputstva za plocu lepo system recovery da se ne zezam vise oko formatiranja i instaliranja svih programa. Oljustim lepo sa SP3 - jkom. i system recovery odradim a ostatak HDD- WD 640GB particionisem tek posle toga. drugacije ovaj recovery nece ni da startuje iz BIOS-a na F9. Vec neko vreme sin i ja merkamo W7 i jutros se resimo da ga probamo. Doslo je do razocarenja zbog velikog nedostatka drajvera za nasu periferiju skener, stampac i TV karticu i resimo da vratimo SP3 uz pomoc sistem recovery-ja, da ne gubimo vreme sa novim formatiranjem. Uz gigabajtov instalacioni cd za plocu sve se to odradi ali kada se komp, restartovao u my computeru nema nijedne particije osim C. Kad se tada nisam slogirao. Da nije porodicnih slika i mojih planova za skolu i jos nekih vaznih izvestaja, koje sam ranije pisao, ne bih se ja strecao. Filmova i muzike kod drugara i komsija ima toliko da za tri zivota ne mozes da se nagledas i naslusas. Ali ovako... Srecom te imam Vas FORUMASE da me spasite. Evo sada Partition Find lagano skenira i pojavljuju se polako particije. Cucemo se kada zavrsi.
Ta vrsta programa trebalo bi da ima mogucnost odabira particija koje se backup-uju. Obavezno izostaviti sve particije izuzev one koja sadrzi OS (pod uslovom da je i `program files` na toj particiji, odnosno ukoliko Window$ nije na jednoj a instalisani programi na nekoj drugoj particiji). Sadrzaj drugih particija cuvati prostim kopiranjem na eksterni hdd i slicno.
:: Kad sam kupio plocu GA45-UD3R, uradim po savetu iz uputstva za plocu lepo system recovery da se ne zezam vise oko formatiranja i instaliranja svih programa. Oljustim lepo sa SP3 - jkom. i system recovery odradim a ostatak HDD- WD 640GB particionisem tek posle toga. drugacije ovaj recovery nece ni da startuje iz BIOS-a na F9. Vec neko vreme sin i ja merkamo W7 i jutros se resimo da ga probamo. Doslo je do razocarenja zbog velikog nedostatka drajvera za nasu periferiju skener, stampac i TV karticu i resimo da vratimo SP3 uz pomoc sistem recovery-ja, da ne gubimo vreme sa novim formatiranjem. Uz gigabajtov instalacioni cd za plocu sve se to odradi ali kada se komp, restartovao u my computeru nema nijedne particije osim C. Kad se tada nisam slogirao. Da nije porodicnih slika i mojih planova za skolu i jos nekih vaznih izvestaja, koje sam ranije pisao, ne bih se ja strecao. Filmova i muzike kod drugara i komsija ima toliko da za tri zivota ne mozes da se nagledas i naslusas. Ali ovako.. :: Srecom te imam Vas FORUMASE da me spasite. Evo sada Partition Find lagano skenira i pojavljuju se polako particije. Cucemo se kada zavrsi :: :: HVALA VAM SVIMA I POZDRAV IZ MLADENOVC :: :: ::
Pre bilo kavih velikih zahvata na sistemu, napravi se backup sistemske particije sa Acronis True Image Home. Drugi operativni sistem se uvek instalira na drugu particiju ili, što je mnogo bolje, na drugi hard disk.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.