WD 6400GBAAKS sam kupio da spasavam podatke, posto nije bilo u prodavnici nista drugo.
I nisam promenuo misljenje o WD HDD,BEGAJ OD NJIH AKO MOZES DA BIRAS.OVAJ KRCKA NESTO A NI NE KORISTIM GA.Svremena na vreme ubacim neki film na njega inace stoji u fijoci.
Nije istina, disk je Black serije, dakle brz i tih. Lično sam zabo dva komada u jednu mašinu, u RAID-u se ne čuju, a ni zasebno, mislim čućeš ih sa uvetom na hard disku.
:: Razmisljao sam o njemu,cak mi je i malo falilo da ga kupim,ali cuo sam da je bucan i da se greje.Jel to istina :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Predlažem ti Western Digital WD6401AALS, razlika u ceni je minimalna :: :: :: ::
Extra,onda ce verovatno on pasti. A sta mislis o ovome: Samsung HD753LJ 750 gb 32MB?
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Nije istina, disk je Black serije, dakle brz i tih. Lično sam zabo dva komada u jednu mašinu, u RAID-u se ne čuju, a ni zasebno, mislim čućeš ih sa uvetom na hard disku :: :: :: Razmisljao sam o njemu,cak mi je i malo falilo da ga kupim,ali cuo sam da je bucan i da se greje.Jel to istina :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: Predlažem ti Western Digital WD6401AALS, razlika u ceni je minimalna :: :: :: :: :: ::
Od ta dva bolje uzmi Black. Ja ga imam od sredine aprila i `so far, more than good`. Greje se kao i svi WD hardovi, ne čuje se, a transfer rate, po HD Tach-u, piči do 120.
Naravno, ti diskovi su prilično sveži na tržištu, pa niko ne može da ti garantuje izdržljivost.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Odlucio sam!Uzimam WD Blue 640 gb AAKS 16 MB ili WD Black 640 gb 1AALS 32 MB :: Hvala svima na misljenima :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Kao sto sam vec napomenuo,potrebno je da bude tih,pouzdan i brz.Predlozite jos neki u ovom cenovnom rangu.Mogao bi neko da mi prenese iskustva o ovim hardovima. Unapred puno hvala na odgovorima.
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB OCZ SLI Edition 1TB ASUS ATI 4870 512MB DDR5 CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case Samsung 226BW DVI
:: Evo,odlucio sam posle duzeg vremena da uzmem hard od 1 TB.Danas verovatno idem da ga kupim,e sad,jos ne znam koji da uzmem.Izbor je pao na ova dva :: :: -1TB Hitachi,HT0A3816,16M :: -1TB Samsung HD103UJ,32M :: :: Kao sto sam vec napomenuo,potrebno je da bude tih,pouzdan i brz.Predlozite jos neki u ovom cenovnom rangu.Mogao bi neko da mi prenese iskustva o ovim hardovima :: Unapred puno hvala na odgovorima :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.